PR CUAET
-
Щиро дякую!!!☺️
-
заполняете анкету и в конце будет список документов под вашу конкретную ситуацию www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-visitor-visa.html
-
Дуже вам дякую за корисну інформацію)
-
Вітаю! Допоможіть розібратися, хочу зробити візу для мами, вона знаходиться в Україні. Які документи потрібно підготовити, щоб отримати візу?
-
Скачал себе приложение canoo. Можно посещать бесплатно и иногда со скидкой музеи, выставки, и вроде национальные и провинциальные парки. В течении одного года бесплатные фишки. Можно подписаться а течении 5 лет с момента получения пр. Кто что знает ещё по этой теме?
-
Це не є вирішальними чинниками, потрібно багато інших підстав. Тут є відповідна гілка, та й я вивчаю це питання, бо сама з окупованої території.
-
Якщо втратив і будуть докази - я чув за такі кейси
-
Якщо ти прописан на окупованій або втратив житло можно по гуманітарній програмі отримати ПР
-
А если есть канадский ID тоже подходит? Потому что у меня нет прав…
-
Підкажіть будьласка чи достатньо для teer 2 CLB 5 щоб йти по програмі для франкофонів, дякую?
-
WES
-
Вітаю. Допоможіть розібратися з питанням по job offer по bc pnp. Працюю вже більше року по контракту, який немає терміну дії, в ньому вказані умови праці. Чи можна вважати це “Signed job offer letter” І завантажувати цей контракт? Або потрібно писати новий лист “job offer” з текстом наче вони лише зараз мені пропонують роботу ? Хто стикався з таким поділіться, будь ласка, досвідом.
-
Дякую!
-
Не обовʼязково робити новий офер, тим паче якщо ви клеймите роботу / стаж по цьому оферу
-
Запитаю у робітників аеропорту і відповім. Коли уточнювала попереднього разу, то казали що треба два ID, якщо без фото, з фото- одного достатньо. Але треба уточнити. Відповім пізніше. Напишіть в приватні, щоб не загубити ваше питання.
-
Вверху теми писали про canoo, відома аплікація. Інколи можна декілька людей з собою безкоштовно проводити, навіть 4ри. Всюди по-різному
-
А ещё подскажите пожалуйста, я плохо говорю по английски. Может ли меня сопровождать моя знакомая на интервью в качестве переводчика? Собеседование будет в Ванкувере. Спасибо.
-
от про Усіка чомусь всі кричали радовалися, а та перемога жодної користі немає для країни. А зараз Раїсі помер, соратник Путіна, ось це час святкувати всім бігати обійматися, все таке, бо так і так рашка меньше матиме зброї тепер
-
Вітаю! Хто володіє інформацією, допоможіть будь ласка Який файл треба завантажити в поле “Express entry candidacy”? Та «Evidence of recruitment» ? Подаємо по Express Entry BC - Skilled worker
-
+ ещё куча всего
12 Jan 2024, 17:45
Post 168856 of 396781
16 minutes ago