PR CUAET
-
Писали на эмейл, они не отвечают. Попросили знакомых позвонить туда, сказали приходить лично. Спасибо за ответ.
-
Да , на почту . Если не будет ответа , звоните в учебное заведение .
-
Може комусь допоможе хронологія виготовлення нового паспорта в торонто. Відправив заяву та квитанцію DHL через 2 тижні з моменту виготовлення і сьогодні отримав трек номер
-
Дякую! Мене просто збив з пантелику формат у поясненні, що це або 0000-0000, або 0000-000000, щось таке. А в ворк перміті ж UCI без дефісів
-
здравствуйте. Подскажите пожалуйста как узнать какой офис рассматривают заявку на федеральном этапе?
-
А якщо є дитина, то ця форма чи rc66, rc66sch.?
-
Нет, карточки давно пришли, а портал все ещё в состоянии In Review With Ircc
-
Портал 1 це первинний запит на підтвердження присутності в Канаді після того, як фінальне рішення за Вашою аплікацією прийняте
-
Чорний ящик показав останній слова президента Ірану перед падіння :
-
Офіс буде зазначений в емайл, який прийде з номером Вашої аплікації на підтвердження AOR
-
Якщо в Вас є первинний медекзам, то часто його зараховують, навіть якщо він зроблений більше року тому. Краще прикладати репорт з IME до аплікації, але офіцер в будь-якому випадку має доступ до цієї інформації
-
Так, писати окремого листа з усіма назвами
-
Дякую. Маю ще запитання, чи всі обовʼязково проходять мед екзамен чи вибірково? Дякую
-
Но можно прилинковать к своему gckey аккаунту, и там статус сменится с submitted на сards were mailed
-
Вона є головним аплікантом?
-
Я теж щось розгубилась зараз. Я коли читала про це uci, зробила висновок що він не відноситься до нас і в нас його немає.
-
Дякую за відповідь! Зі святом!
-
Значить на те була воля Аллаха. (Це можна озвучити і як офіційну причину, і вона там легко пройде. )
-
Якщо в Вас є первинний медекзам, то часто його зараховують, навіть якщо він зроблений більше року тому. Краще прикладати репорт з IME до аплікації, але офіцер в будь-якому випадку має доступ до цієї інформації
-
Дякую. Маю ще запитання, чи всі обовʼязково проходять мед екзамен чи вибірково? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 169144 of 398846
17 minutes ago