PR CUAET
-
Ми дізнавалися перед тим, як подавати на паспорти в Європі. Телефонували в міграційну службу і отримали таку відповідь. Якщо виготовлений паспорт, не забрали протягом 3 місяців, то він повертається в відділенні міграційної служби в м. Ужгород. Звідти вже можна замовити доставку в консульську установу по світу. Точно так же, якщо паспорт на забрали в Україні там, де подавалися, то з Ужгороду можете замовляти пересилку
-
Гж Прийняли заявку на новий паспорт після оновлення Хлопець показав застосунок і що то не підтоплено що дані оновленні. Подальші дії на разі не знаю
-
дякую!
-
Дякую)
-
Это в каком консульстве было?
-
Добрий день. Подаюся Express of interest-Skilled Workers (EOI-SW) in Manitoba. У графі про гроші на рахунку пише що я маю мати 10000 $ від головного заявника + 2000 $ на кожного члена родини. Я маю мати цю суму на рахунку чи може бути менше? Автомобіль вартістю 30000 $ враховується як наявність коштів? Мої знайомі кажуть що подавалися без цієї суми на рахунку. Але це було до 30 квітня. Запитання: я маю мати ці гроші на рахунку чи можу зазначити вартість машини?
-
Дякую)
-
а вам прийшло якесь сповіщення, що довідка готова і можна приходити забирати?
-
Так. Це вже, коли паспорт приїхав в відділення в Ужгороді. Тобто, якщо його не забрали. А так податися, наприклад, десь у відділенні Документ і одразу замовити пересилку в консульство - так не працює
-
Це тільки через 3 місяці?
-
Ну да, у нас нет ваших данных, ищем оленей, которые сами заполнят анкету и укажут место проживания.
-
Но я так понимаю те кто обновил и у них будет написано «Розыск» не смогут получить консульскую услугу? Или консульству и это сойдет, мол старался все делал как хотели?)
-
Есть и много
-
Не представляю как это практически сработает. В любом случае это самый неудобный и долгий вариант
-
Отправляют. Раньше действительно такого сервиса не существовало. Он появился примерно в начале 2023 года.
-
Теперь вопрос,кто подавался на стади пермит после 31 марта и получил его? Если CUAET программа уже закрыта
-
Да, могут. Заявление на пересылку паспорта нужно будет подать в консульство. Сын сделал паспорт в Украине ещё в начале 2020 года. Получил он его в консульстве в Канаде в конце 2023 года.
-
Ок,за medical exam разобралась, результаты действительны 5 лет
-
У випадку теперішньої України та її "послуг" будь яке обмеження покликане збільшити можливість заробити вчорну. Тобто якщо дотепер місце в черзі в консульство коштувало 300, то по нових правилах буде коштувати 1000. Це стосується ТЦК, ВЛК і тд це все нові грошові потоки. Ближчі роки буде так.
-
В когось щось помінялось в похожих числах подачі?
12 Jan 2024, 17:45
Post 169308 of 398857
35 minutes ago