PR CUAET
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хто знає, де на сайті canada.ca можна знайти форму для батька дітей для дозволу їм на пмп (PR)? Для нотаріального дозволу.
-
Потому что Резерв+ пока работает в тестовом режиме и согласно того, что указано на сайте МЗС, чтобы подать на паспорт нужно словить слот и стать на консульский учёт в день подачи на новый паспорт
-
Як дізнатись офіційну думку Канади з цього приводу?
-
А в Резерві всі хто не має ВЛК,опиняються в розшуку і які тоді консульськи послуги ящо ти в розшуку
-
Так нельзя. Во-первых, вы не получите QR так как пока нет этой функции Во-вторых, вы нарушаете канадское законодательство так как скачивание происходит путем мошенничества
-
Доброго дня, так
-
Дуже надіюсь на це,але щось підказує що вони зроблять все щоб документи не видавати
-
Поддерживаю
-
Нужно посмотреть до полгода..шо и как будет с этим законом с резервом+ там постоянно вносят Изменения,а через пол года год действовать по обстоятельствам...пока не стоит кипишевать
-
Любой юрист скажет что это незаконно плюс ещё регистрируясь там вы соглашаетесь на сотрудничество с иностранными военными организациями, что уже является преступлением, как вы докажете что Резерв+ принадлежит официально украинскому государству, плюс незаконное скачивание. Лучше пока дождаться пока его доработают чем иметь проблемы с канадскими законами
-
Питання, чи вдалося комусь із жінок, які мають військовий квиток, зареєструватися в додатку? Тому що у мене не виходить. Після авторизації через банк - просто пустий екран .
-
Коли ви подавалися на новий паспорт і скільки часу чекали , щоб прийшли в консульство?
-
Думаю, що для різних програм різний перелік необхідних документів
-
Залежить від програми, але зазвичай це рекомендаційний лист. Де вашим керівником описана ваша посада, зарплата, час працевлаштування, обов’язки на посаді. Апостиль не потрібен.
-
але на оновлення данних є тільки 2 місяці...
-
Вам прийшло якесь підтвердження про оновлення даних? Якщо немає QR коду, то це все ні про що. 🤷🏻♀️
-
Кому как к некоторых вся жизнь впереди .обновить данные всегда успеешь,а вот потом удалить нужную информацию об этом уже не сможешь .так шо будем посмотреть
-
Вітаю! Підкажіть хто знає, будь ласка. Подаюсь на PR по програмі для родичів. Я-основний заявник. З собою буду подавати чоловіка, який зараз в Україні невиїзний. Питання: коли він має пройти медкомісію? Після подачі чекати запит, чи пройти до подачі?
-
Ви в живій черзі сервіс кенеда стояли чи по запису що всьго 10 хв витратили?
-
Гуанчжоу
12 Jan 2024, 17:45
Post 169345 of 386701
2 minutes ago