PR CUAET
-
Пані Марія вище написала дослівно: "Можливо стане актуально для військовозобовʼязаних* українців закордоном." Що тут може бути не очевидного?
-
Тоді ще раз перечитайте повідомлення завершене перед новиною
-
Це не очевидно шо ви маєте на увазі імовірність такої можливості
-
Зря. Стоит размышлять
-
Та так логически размышляя можно дойти сильно далеко )) так что не будем ))
-
Ви читаєте що написано чи аби сказати? Наразі це закон для військовослужбовців за кордоном, Я ж написала «Можливо стане актуально для військовозобовʼязаних* українців закордоном», Можливо, стане - це показник ймовірності запровадження подібного алгоритму в майбутньому , а не що воно вже так є і працює.
-
Так, теж чула такі випадки в інших країнах але то рідкість. І раніше було трохи інакше а зараз вже нажаль змінились деякі правила( Ну буду пробувати все одно .. раптом пощастить і додому зможемо летіти нормальним рейсом з паспортом 😍
-
Який зміст вашого повідомлення в аспекті Закону про мобілізацію?
-
Зрозуміла. Просто у списку документів це є а я виходить прийду без цього документа. Тому це і бентежить
-
Якісь емоційні гойдалки))
-
З кредитки BMO оплатити без проблем
-
А чому тоді цей документ зазначений на офіційному сайті у списку документів на паспорт у випадку якщо один з батьків не українець?
-
Та это вопрос времени ..
-
А що не так з моєю поведінкою і тоном розмови? Я когось образив, підвищив тон, зневажливо звернувся?
-
Поясню ще раз, для учасників чату, які не зрозуміли зміст повідомлення: Для поранених військових, що перебувають на лікуванні закордоном, є можливість пройти ВЛК дистанційно. Для всіх решти військовозобов'язаних такої можливості на даний момент немає.
-
Загальна гілка
-
Саме це в контексті вашої поведінки і тону розмови з незнайомими людьми Так як банити вас я не можу то даю вам оцінку Якщо незрозуміло
-
Де? На сайті чітко написано, цитую: «Довідка про реєстрацію громадянином України (тільки у разі народження дитини за кордоном)» Не каламутьте воду.
-
Салют гайс! Щось було чути за видачу паспортів можливо? Як взагалі в консульстві справи? Якісь питання зв‘язанні із законопроектом там пересікались? Чи консульство не працювало?
-
Всім дякую, вибачте що потурбувала, будемо самі старатись розібратись 🤍
12 Jan 2024, 17:45
Post 169681 of 386701
13 minutes ago