PR CUAET
-
Справа в тому, що, якщо ви народили в Україні, то і свідоцтво про народження в вас має бути українське. Тоді ніяких довідки не потрібні. Довідка потрібна, якщо дитина народилася не на території України ( у нас така є)
-
sprotyv.info/news/strok-diї-visnovku-vlk-pro-pridatnist-pid-chas-mobilizacziї-suttєvo-skorotili/
-
Бо дитина в такій родині в теорії може і громадянство батька обрати. Тому треба підтвердження
-
Так вона громадянином рахується. Це приправу і є. Просто за протоколом сама бумажка потрібна, не нагнітайте)
-
Дебіли, вибачте, вони усі. Бо як дитина, що народилася в Україні з одним із батьків українцем може не бути українцем. Це ж нонсенс
-
Ви сплачуєте податок тільки з основної роботи, з убера ви повинні доплатити. Вираховуєте свої видатки і отримаєте різницю. З професійною допомогою буде менше доплати ніж з сусідом або робити самому
-
Скажите, номер же вы получили, верно? Через какое количество времени? Был ли какой то до запрос документов?
-
Ну класно. Мені у всіх консульствах де ми були та в ДМС в Україні казали що потрібна і документи на паспорт не прийняли.
-
Жесть 😩 3.5 месяца и неизвестно еще, сколько ждать
-
Це по куает? Значить можна. Треба звернутися до сімейного лікаря, або в волк ін клінік, якщо не маєте сімейного, зі скаргами і вони дадуть направлення на обстеження в залежності від скарг
-
По закону дитина в якої хоч один з батьків українець і народжена в Україні або закордоном - українець, батьки можуть дати друге громадянство. Діти народжені в Україні набувають громадянство автоматично з свідоцтвом про народження.
-
Вона старша 65+
-
Доброго дня , хто підкаже чи є жива черга на подачу паспорта у консульстві Торонто .
-
Ми приїхали в кінці березня. В нас є хелскарти
-
А який у мами статус в Канаді? Якщо вона має страховку, то через сімейного лікаря можна пройти.
-
Ідіоти.
-
Доброго дня! Чи може людина будучи в Канаді по Візітор візі податися на Open Work Permit? Дякую.
-
Спасибо большое за ответ,я знаю что всем украинцам нужно пройти медосмотр, но я европейскими документами и моей страны нет в списке, хотелось уточнить если это правильная информация которую я посмотрела,ведь есть же какой-то список из каких стран не нужен медогляд.не могу его найти
-
Якщо б не треба було я б за два роки давно тут вже паспорт зробила 😍
-
Так, вона українець за законом вже. Мені так і сказали. Просто треба підтвердження ось це та і все Так було ще навіть у 2018 зі старшим то і зараз не змінилась ця бюрократія
12 Jan 2024, 17:45
Post 169816 of 407948
2 minutes ago