PR CUAET
-
Я зробила по 2, про всяк випадок))
-
Скажіть будь ласка,а як оплачувати,там вказана сума в гривнях на сайті DHL?
-
Резерв+ вже доступний за кордоном
-
Сьогодні колега забрав паспорт в ФНР, без бійок і тд, навіть відбитки не брали, прийшов забрав - пішов 21.05.24 - Гамбург
-
Я могу поверить, что условная Польша или страны Балтии, которые сильно боятся рашки, могут принудительно начать выдавать украинцев (в принципе поляки уже пару перебежчиков выдали) в нарушение международного права. Но у них свой резон - они следующие. Ну и конечно набить автобус ухилянтами это одно Но вряд ли Канада начнет депортировать украинцев по фиктивной украинской уголовке за уклонение.
-
Добрый день .подскажите нужно ли фото сделать заранее для паспорта ребенку 12 лет или в консульстве сфоткают ,в Эдмонтоне .?
-
Краще запитати у відповідному топіку про довідки про несудимість. Ось тут дівчина займалась цим питанням по Португалії t.me/prcuaet/21/54423
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, подача на продление ворк пермит платная или бесплатная?
-
Добрий день чи є тут люди які подались на програму і виїжджали з Канади ? Якщо хтось знає, можна так робити чи краще ні ?
-
Зараз таких вимог не було - треба відправити якийсь один документ для підтвердження особистості (і там перелік - паспорт, св-во про народження і т.д.). І копії достатньо🤷♀ Подивимось, що буде далі, коли отримають)
-
Toronto sorry
-
Залежно від програми по якій ви подаєтесь-читайте у описі на оф сайті.
-
Тобто платна?
-
Дуже дивний комент Якщо офіційна інформація не має значення то я тоді не знаю на що звертати увагу Зрозуміло що все на висновок офіцера але він навпаки керується на ці самі офіційні умови
-
Зараз вже тільки на загальних умовах🙌 Третє повідомлення над вашим.
-
Але після цієї подачі я навчилась писати супровідного листа з переліком доданих документів і що там для чого. Бо відправила все зі списку, прийшов лист, дошліть ще те і те. А воно там було. Ну, все одно треба було оригінал відправляти, то роздрукувала ще раз, вже підписала, і написала, що зробила все згідно з інструкціями, які мені дали по телефону. З другого разу прокатило)
-
По заявкам от ноября, декабря, повезло ли кому-то продвинуться дальше, чем аор и биметрия? Спасибо.
-
Та вимоги ті самі, просто original of a copy - це оригінал дубліката, а не копія дубліката. Може в того, в кого копія оригіналу, то інакше
-
Консульство
-
Він забирав у ДП Документ чи в консульстві? У нас теж в Німеччині паспорти, тому цікаво
12 Jan 2024, 17:45
Post 170035 of 406662
4 minutes ago