PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка якщо хтось вже знає чи приймають вже чоловіків на оформлення закордонного паспорту?
-
Нельзя аннулировать паспорт дистанционно. Именно поэтому их дырявят дыроколом.
-
Вітаю! Дорослим теж фото там роблять чи треба з собою мати?
-
Дякую ❤️
-
Действительно....
-
И толка от того
-
Сомневаюсь сильно. Могут же в базе указать, паспорт с таким то номером - недействителен.
-
В Едмонтоні можна дебетовою прям на місці
-
Опублікували оновлення 17 травня, може хтось вчора чи сьогодні вже там був та щось знає
-
Я пам'ятаю, ви мені відповідали, і я вже думала не чекати. А вчора прийшов трек. 🙈
-
Всім привіт! Моя компанія шукає спеціалістів у сфері ІТ (локація — Монреаль) jobs.jobvite.com/nakisa/?nl=1&fr=true#/category/64 Може комусь актуально. Якщо будуть питання, пишіть. Можу також порекомендувати вас в рамках реферальної програми
-
Стати на військовий облік
-
Так можна робити. Написано на офіційній сторінці програми.
-
А якщо в війсковому квитку стоїть "знятий з військового обліку" у 2012. То що я маю робити по новим вимогам?
-
Спасибо!
-
Но это вообще маразм седой хромой кобылы, так что пока стоит понаблюдать с далека
-
Какая сегодня ситуация в консульствах по оформлению паспортов мужчинам? Есть такие кто сейчас уже в консульстве. Можете уточнить? Интересует как процесс идёт каждый день
-
Треба їхати в Україну, що означає - забити та не звертати увагу
-
Да там вообще какая то дичь, мол если снятый то мало того что нужно стать на учет, так еще для этого нужно ехать в Украину в ТЦК и типа сроки что то в июне
-
це як робиться? онлайн чи нi?
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago