PR CUAET
-
Спасибо!
-
Но это вообще маразм седой хромой кобылы, так что пока стоит понаблюдать с далека
-
Какая сегодня ситуация в консульствах по оформлению паспортов мужчинам? Есть такие кто сейчас уже в консульстве. Можете уточнить? Интересует как процесс идёт каждый день
-
Треба їхати в Україну, що означає - забити та не звертати увагу
-
Да там вообще какая то дичь, мол если снятый то мало того что нужно стать на учет, так еще для этого нужно ехать в Украину в ТЦК и типа сроки что то в июне
-
це як робиться? онлайн чи нi?
-
скоріш за все вигадані українці
-
хто ці відважні з канади?))
-
Пока нет официальных сообщений от правительства Альберты, но надеюсь ее разморозят не раньше ноября и не позже Нового Года
-
Доброго дня. Хто знає коли будуть слоти на подачу паспорта дитині до 12 років? Буду вдячна за відповідь !
-
Есть такие кто ещё подался в 2023 на продление ВП и до сих пор висит необработанная заявка?
-
як вам не важко, скиньте будь ласка цю і-цію в приватні, дякую
-
Сьогодні зранку все було дуже серйозно, слава Богу обійшлося. Дякую за інфлрмацію
-
Так. І раджу трошки «прикрасити», бо якщо ви прийдете і скажете, що просто хочу пройти обстеження, то це не причина. А ось якщо, наприклад, відчуваєте біль, чи ще якісь симптоми, то це вже буде більш вагомо.
-
Хтось стикався з Medical Surveillance Note під час розгляду заявки на PR? Написано, що це не вплине на статус на заявки, тобто чи можна вважати що і не вплине на час розгляду заявки?..
-
Я це сприймаю як доповіді канашенкова
-
вірю, я повірив (с) як то кажуть в народі))) ні звичайно, але хохма ппц) про 1млн авторизацій особливо))
-
Невже ще хтось вірить в інфу що публікує наша влада?:))))
-
Співробітники посольства, консудьств?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, чи це ок буде змінити провінцію після подачі на ПР по цій програмі? Треба буде заповнити форму про зміну адреси?
12 Jan 2024, 17:45
Post 170085 of 389859
less than a minute ago