Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1437236103T Offline
    t1437236103T Offline
    Уляна Войтина
    wrote on last edited by
    тобто я спокійно можу їхати,освоюватися,податися на пр а мужчини потім підтягнуться(надіюся).Просто не люблю невизначеності,типу якось буде,мені потрібна впевненість що буде все ок,люблю планувати,но не фантазувати)).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    HI MARS
    wrote on last edited by
    Я робив продовження по цьому гайду що в них на сайті. Там написано що треба ставити Worker і для візи і для питання The origibal purpose for coming to Canada? По факту цей опитувадьник просто може вас викинути не на продовження ВП ось і вся різниця www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    тоді і відповідайте просто посиланням на відповідь автора, якщо вона була, ось так t.me/prcuaet/19036/33568 А банальні всім відомі речі із серії "а CUAET вже не можливо заповняти жодні анкети" писати не треба. Тим більш, коли багато людей відправили свої анкети до 15.07.2023.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lidich Anzhelika
    wrote on last edited by
    Спасибо большое, это вы мне сбросили пошагово по новой программе Воссоединения семьи??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Я вам відповіла тому що читала все що автор запитувала. Подалася місяць тому одночасно і на візу і на візітор рекорд. І коли вона отримала візу то вчора на моє прохання розповісти вона відповідала саме мені. Можете прочитати. Тому знаю і відповідаю. І це все зовсім не то що ви розписали. Все на багато простіше. А якщо я вам відповіла то це добре що вам не довелося чекати поки автор відповість. А про її розповіть щоб дізнатися вам потрібно просто в пошуку вибити її ім’я і моє і все буде розставлено по місцях. Тому не панікуйте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna 🙏🇺🇦
    wrote on last edited by
    www.pravolaw.ca/booking-calendar/online-notary-services
    1 Reply Last reply
    0
  • t1203928734T Offline
    t1203928734T Offline
    Левченко Світлана
    wrote on last edited by
    Добрий день! Не можу найти в чаті інформацію про підписання згоди батька дитини IMM 5604, який знаходиться в Україні. Десь бачила інформацію про електронний онлайн підпис і завірення канадським юристом. Хтось може поділитися досвідом? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lidich Anzhelika
    wrote on last edited by
    Привет, подскажите пожалуйста, как по АОR можно зайти в свою аппликацию и увидеть , на каком этапе рассмотрение? Или это не возможно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Головне щоб ваш ПР був не по цій саме програмі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    а ви апрентіс?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Та ні, головне разом жити на одній адресі, та також дати інші докази такі як фото, виписки про спільні великі покупки, контракти і таке інше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Заходите на сайт АОС, дивитесь таблицю. Якщо немає там вашого НОК - підходить.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Так, головне щоб до 23.10 вони були у легальному статусі у Канаді, наприклад після 31 березня вони можуть заїхати як туристи і це дає право їм податись, коли ви будете вже з ПР
    1 Reply Last reply
    0
  • t459195911T Offline
    t459195911T Offline
    Nails/Winnipeg
    wrote on last edited by
    Я донька, но я ще в процесі отримання PR, коли я отримаю я можу їх перевести на цю програму. Справа в тому що батьки не можуть працювати і тому не зможуть отримати PR по першій програмі. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    У батьків є брати, сестри, діти, онуки в Канаді зі статусом постіного резидента? Тоді можливо. Але це можливо, якщо вони прилетять і після 31.03.2023. Головне - прилетіти з діючий візою і поки вона діє податися на PR до 23.10.2024.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Дуже цінна примітка. Але якщо трошки ще подумати, то 1) людина могла податися на цю анкету на візу ще до 15.07.2023. 2) людина чомусь подалась спочатку на візу , а не на перміт чи рекодс і потім на їх базі на візу - як це йде процес зазвичай для тих, хто вже в Канаді. 3) були дві скарги людей, які знаходячись в Канаді подали ще раз на візу CUAET, і вони такі іі отримали та вкліяли у Канаді. Але вони отримали лист рішення по воркперміту , що його їм видадуть , авжеж , по прильоту в Канаду. В ось зараз вони в роспечі, а як же їм отримати ці ворперміти в аеропорту, якщо вони давно прилетіли. Тому я і запитую уточнюючи питання автору. І , мабуть, це вона повинна відповісти (якщо бажає) , а не хтось за неї. Бо я вмію читати, як і ви.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    radio canada
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Не тільки через Дію. А ще через файловий ключ електронної підписи КЕП або банк ID. Дія як раз працює не дуже швидко. Я використовувала всі три варіанта для експерименту. Краще КЕП та банк ID через ПУМБ та Пріват
    1 Reply Last reply
    0
  • t1398859967T Offline
    t1398859967T Offline
    Nadia
    wrote on last edited by
    Yes
    1 Reply Last reply
    0
  • t459195911T Offline
    t459195911T Offline
    Nails/Winnipeg
    wrote on last edited by
    Привіт, таке питання . Якщо батьки заїдуть по Cuaet зараз до 31 березня, можливо ли потім їх перевести на програму Family яка діє с 24 жовтня? Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags