PR CUAET
-
Бо я мам досвід спілкування з місцевими волонтерами і думав, що вони хоть трохи розбираються, але при першому приближенні зрозумів, що вони плавають у всьому
-
Мені теж цікаво. Я збираюсь поставити лімітити 0 грн
-
Благодарю .как получу решилегта и выучу язык тогда и будет отчем то разговаривать а пока так.на данный момент все устраивает
-
Я надіслала скрін вище
-
Никакого секрета нет.клининг .утром курсы французского после курсов сразу белом на работу курсы со стипендией .
-
А де там таке написано?
-
А шо тут думати? Все ж написано: Курси треба було закінчити до 2020року
-
Всім гарного дня! Підкажіть таке питання:чи зараховується зайнятість як ФОП на Україні,і якщо так,якій професії тут це зарахується як продовження діяльності,який NOC до прикладу Дякую
-
Всім гарного дня! Підкажіть таке питання:чи зараховується зайнятість як ФОП на Україні,і якщо так,якій професії тут це зарахується як продовження діяльності,який NOC до прикладу Дякую
-
Вітаю. Підскажіть чи в когось були проблеми з проплатою довідки зі Швеції? Проплатила в cibc по тим реквізитам що вислали з рахунком, платіж не проходить бо не коректне ім'я кажуть в банку. Що ви робили? Дякую
-
Какая профессия если не секрет?
-
Які думки, панове, з цього приводу?
-
Пожалуйста, как взять справку о несудимости через дию
-
Михайло як думаєте пр отримувати?
-
Я думаю це вам потрібно приклад наводити, чим займалися и чим займаєтесь.
-
Уже переходим.извините
-
Не лише вам а всім хто приймає участь у дискусії
-
Можна перейти у флуд будь ласка з подібним
-
А...Квебек сити 6 часов в день 30 в неделю курсы.ок
-
Монреаль, курси 3 години на день ( не фулл тайм) з пн до чт, якщо цікаво пишіть в лс, бо це не флудилка
12 Jan 2024, 17:45
Post 171063 of 386702
10 minutes ago