PR CUAET
-
SIN робив зразу після eCoPR в живій черзі
-
теж саме. лишив краіну майже 2 роки тому. зробив кілька витягів з періодичністю в півроку на випадок як доказ що немає нічого
-
Зачем Дия? Для чего? В банке меня ни в одном. Украинским никогда не было .индефикационый номер я свой потерял....где то в Польше. ...или забыл забрать. Когда улетал ..написал хозяева где арендовал они не нашли его. Мне очень жаль..
-
Нужно ждать, некоторые через год получили, а так есть кто шесть - восемь месяцев
-
Так!
-
Фільтрацію не українська влада проводить, і коли тебе, жінку, майже годину допитують і ловлять на словах, то знаєте, по-іншому дивишся на електронні дані.
-
Все что мне аододеоо было я уже отгулял здесь строго..замену быстро найдут...ну ладно даже если я договорюсь а дорогу мне на машине за 7 часов езды оплатят?
-
Не жесче чем ТЦК на улице поймает)
-
Краще зателефонувати. З лютого чекаєте- то трохи довго
-
Кстати да ,мадам,благодарю ..фильтрация это вообще жёстко
-
Чи обов'язково приходить military records якщо людина проходила звичайна військову службу? І чи потрібно робити переклад військового квитка? Дякую
-
Можна взяти відпустку на один день. Кожен має право на оплачувану відпустку після відпрацювання певного періоду часу на роботодавця
-
Ну так это же хорошо что все знают. От этого ничего такого
-
Та ничего к меня жена и дети иностранцы .я не хочу чтобы у них были проьлемы
-
В мене запит був на оплату. А далі запрошення. Та що на візу була не підходить
-
Ооо, там прекрасный донат пришел от Остапа. Осталось всего 350$
-
Ви, мабуть, фільтрацію не проходили, коли заходиш у кабінет, а про тебе вже все знають. Вибачте, не втрималася
-
Вот то рассмешил, он вообще не хочет работать не то что звонить заграницу)))
-
Это. Шутка? Вы уверены что я буду с вокюенкосом рбщаться? Кто угодно может быть и нас могут прослушать. ..нет только лично это мои данные я и сам решу как их предоставить
-
Буде видно пізніше
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago