PR CUAET
-
Так!
-
Супер вітаю! Це Саскачеван?
-
Шукаю міграційного консультанта в Онтаріо. Планую подаватися по OINP.
-
Там взагалі по кабінетам стрьомно ходити 😅. 3 рази проходив комісію
-
Подивіться на сайті години прийому для отримання документів і ідіть
-
Лише з тих країн, де перебували більше 6 місяців.
-
Нет у меня сотрудник был записан в Ванкувере получил пиар и сразу ему прислали мейл через 3 недели на перенос и он пере записался в Оттаву
-
Тоді у вас є ще час
-
Підкажіть, а прохання про отримання нової номінації в нову подачу прийшло від IRCC чи від SINP? Хто приймає таке рішення?
-
Так пусть требует что дальше ..я же не отказываюсь .я готов обновить
-
Alex тут краще. Думаю що ні
-
Закон потребує від вас оновлення даних.
-
Ви маєте на увазі: оновити довідки з тих країн де ви будете більше ніж 6 місяців перебувати? Чи треба апдейт знову робити з минулого життя?
-
Оформлював паспорт в грудні в Едмонтоні, залишав конверт, зараз вже паспорт в установі а кажуть що забрати можна тільки особисто. Чи потрібно робити appointment чи можна забрати в порядку живої черги ?
-
А то они много хотят договорись насчёт оплачиваемого выходного. Проведи его не с женой а приедь к ним черти куда ..потом обратно ещё и за дорогу заплати ..ещё и данные свои дай..это шутка такая? Им надо пусть договариваются
-
Вітаю! Після Портал 1 коли подзвонили це щось допомогло чи пришвидшило?
-
Тоді що таке TN 😂
-
Ну у меня виза еще на 2 года активна
-
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка.. В Торонто майже два роки з двома дітьми,чоловік в Україні.діти скучають за батьком. Хочу поїхати на 1 місяць,в дітей з візою все добре. А в мене закінчується паспорт та віза 24.12.2024.на руках маю новий паспорт без візи,Ворк перміт до червня 2026(продовжений),подалися на PR(статус очікування) Хочу повернутися в кінці серпня, залишиться 4 місяці до кінця візи. Чи не буду мати проблем при вʼїзді назад до Канади?
-
Mail - физическая почта.
12 Jan 2024, 17:45
Post 171672 of 386701
2 minutes ago