PR CUAET
-
Через Дію треба купувати. Є прямий поїзд Відень - Київ, там за 20 днів відкривається продаж
-
Чи були якісь новини щодо відборів? Місяць вже тиша
-
Були. Ні в кого не прийняли (за словами робітника того що приймає документи). Навіть в тих що виїхали за його словами «на законних підставах» (наче ми не на законних 🙄) Вобще мене просто вбиває саме цей наратив - ви уже ДОЛЖНИ були вернутись в Україну. Якщо так говорити, то і консул і віце консул тоже ДОЛЖНИ були. Будь які їхні обовʼязки прекрасно могла б виконувати і жінка. Бісить капець
-
Привіт, є тут хтось хто отримав ПР працюючи пекарем або кондитером? Є кілька питань.
-
Так можна легше знайти
-
Дякую за інфо. Цікаво навіщо їм то все, якщо wes робиться тільки найвищої освіти?
-
Серьезно ? Были случаи, я блин с младенцем на руках🤯
-
Так получается податься на оформление паспорта уже никак? Я из Украины 5 лет назад выехал а теперь обязан идти воевать вместо подачи на новый паспорт?..
-
Нет
-
Цікаво а приймуть чоловіка, якщо він поїде дитині робити паспорт?
-
В данный момент планирую дождаться мужа обратно и выпить с ним пива. А там будем смотреть
-
Дуже дякую всім за відповіді🙏
-
Перебування в Канаді. Щоб назбиралася кількість днів. Все решта дуже технічний процес.
-
И что дальше планируюте
-
Зараховується, якщо маєте чим доказати постійну роботу (30+ год в тиждень якщо стверджуємо що фул тайм). Який НОК залежить від того чим саме ви займалися
-
Доброго дня. Може хтось дати точну інформацію про отримання PR в Новой Скотии по професії водій кат 1. (Далекобій). Я вже працюю місяць, і готуюсь до подачі...
-
Ну как вы понимаете да
-
Так что зря он поехал?
-
novascotiaimmigration.com/move-here/occupations-in-demand/
-
В Эдмонтоне без шансов
12 Jan 2024, 17:45
Post 171792 of 402125
about a minute ago