PR CUAET
-
Ми перекладали у t.me/global_lingo_group
-
Может кому-то нужен курс по ИИ и криптовалюте, отдам за спасибо , пишите, чтобы тут не спамить
-
Я в середине декабря (с Квебека), тишина, жду. Та же история. С Квебеком вообще все туго )))
-
Проверьте еще раз анкету 5708, все ли поля заполнены и нажмите upload
-
Яка ж Ви молодець)Мені 53 ,вчу англійську,але дуже тугенько іде😂
-
дякую @Margo2145 за переклади паспорта, дипломів і свідоцтв. все вчасно
-
Добре, дякую за інформацію
-
Доброго ранку! Чи потрібно при створенні профілю в ЕЕ вказувати весь foreign work experience, якщо при подачі на візу ти його вказував? В мене є reference letter тільки з однієї фірми, де пропрацювала 2 роки (загальний укр. досвід значно більше)
-
Будемо чекати :)
-
Я в конце декабря и тишина. Вот почитала что пишут и занервничала, т.к. когда подавалась изменился только статус на сабмиттед, а письма на почту не было🥵 у вас бфло письмо,что заявка принята? Это письмо всем приходит?
-
Я писала вище, подалися 30.10, Квебек. Лист отримали 13.05
-
Может кому-то нужен курс по ИИ и криптовалюте, отдам за спасибо , пишите, чтобы тут не спамить
-
а якщо фірма розпалася, а я працювала як інженер 7 років в Україні там в різних містах і це є в трудовій, але фірми немає і де кінці шукати не зрозуміло, люди розбіглися зараз. То це не може бути зараховано?
-
В нас був один pdf зі списком доків і в списку є медицина, але пише що буде окремий запит, але поки нема. Сьогодні вже відправила всі доки. 🙏
-
Дякую, проблема начебто вирішилася вже бо отримали ecopr
-
Доброго ранку) скажіть будь ласка, скільки наразі в середньому зараз очікують запит на біометрію ?
-
Мне на следующий день
-
Почему одним присылают запрос на повторную медицину, а другим подтягивают старую?
-
Вибачте, а писати куди? В крізіс форму ? Щось я вже за своїх переживаю вже теж 6 місяців як 😢
-
Добрий день, чи вплине якось звільнення з роботи депенданта, коли вже є Портал 1? (AOS, PnP non EE). Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
Post 172095 of 398846
13 minutes ago