PR CUAET
-
Мені давали щось типу такого листа. З якої дати працюю, посаду, оклад. На фірмовому бланку. Підпис начальника. Довільного формату. Ще я надавала 3 останніх Paystub та форму T4. Але що саме юрист прикладав до справи, я не знаю. Після листа approved in principle я просила наново той лист і нові paystub для надання юристу.
-
Дякую! Можна уточнення - все онлайн ви маєте на увазі запит накладної до VFS і потім за цією накладною та паспортом до нової пошти?
-
Можна до 10 років робити
-
Дякую
-
Займаюсь якраз виготовленням. Сказав нотаріус до 10 років можна. І консульство вже не потрібне. Тепер апостиль. Швидше і дешевше, наче.
-
Можна. І найголовніше це 1. SIN (без карти) 2. Інформувати банк (без карти) 3. Інформувати роботодавця (без карти) 4. Інформувати школи (з ПР картою)
-
Це точно? Тут місяць або два написано!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/apply.html#wb-cont
-
Доброго дня. Не знайшов в гілці… підкажіть будь ласка де взялася інформація що програма річна? Якщо можна офіційне джерело. Дякую заздалегідь…
-
У нас було тимчасове посвідчення військовозобовʼязаного. Переклад робили разом зі всіма доками коли все юристу відправляли. Потім нам прийшов дозапит на Military exemption і я просто листом юристу відповіла від імені чоловіка, що не служив, проходив курс в університеті, ніколи не призивався і знову додала цей переклад. Мабуть юрист взяв мій лист той документ і так само відповів офіцеру. Дозапит був у кінці січня цього року. Чула що пізніше щось там вже начебто по іншому дозапитують.
-
А додаткову заяву, яка підтверджує продовження дії довіреності теж не треба?
-
висновок: вони працюють поквартально🤔
-
Слід зазначити, що перша половина листопада отримала AORи в січні. Потім було 4 місяці «сплячки». І ось почалася хоч якісь рухи. Крига скресла, Панове присяжні засідателі :)
-
@Tatanet1 дала вичерпну відповідь 🙌
-
Тепер хотілося би щоб почали еліджибиті пас роздавати
-
Отже сьогодні ми отримали 3ій аор за 3 дні. Це дуже гарна новина
-
В любому випадку, робочий квартал розпочався) готуйтесь стати постійними жителями)
-
Нічого такого не казав. Ви шукайте нотаріуса в Україні і нехай вам робить довіреність, яка його влаштує. А тут нотаріуси лише завіряють наші підписи.
-
Дякую 💙💛🇨🇦
-
Дякую. Я бачила цю інформацію у деталях. Я питала про досвід тих хто користувався цією опцією. Тобто на практиці. Але не зрозуміла із досвіду Маріанни що означає всі документи онлайн. Адже паспорт відправляється фізично до Варшави.
12 Jan 2024, 17:45
Post 173506 of 395524
5 minutes ago