PR CUAET
-
В любому випадку, робочий квартал розпочався) готуйтесь стати постійними жителями)
-
Нічого такого не казав. Ви шукайте нотаріуса в Україні і нехай вам робить довіреність, яка його влаштує. А тут нотаріуси лише завіряють наші підписи.
-
Дякую 💙💛🇨🇦
-
Дякую. Я бачила цю інформацію у деталях. Я питала про досвід тих хто користувався цією опцією. Тобто на практиці. Але не зрозуміла із досвіду Маріанни що означає всі документи онлайн. Адже паспорт відправляється фізично до Варшави.
-
Адресу, по якій проживаєте автоматично підтягує до дня заповнення, а роботу знаю, що лишали пустою графу «to”, я теж лишила пустою
-
Дякую
-
тут вся информация visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/passport-submission
-
Спасибо
-
Можна і на автомобілі підʼїхати до нової пошти, чому ж ножками. Дякую, то мабудь Маріанна мала на увазі щось інше під повністю всі документи онлайн. Накладна в нас є, думаємо який варіант кращий з досвіду інших. Але бачу зараз не багато віз вже
-
Якщо я роблю перезапис то я побачу взагалі вільні слоти в інших містах?
-
Підкажіть будь ласка як Ви це бачите? То треба тільки через комп робити? Через тел я маю пицкати на кожне місто і завжди все No Available
-
оформление документов/накладных и оплат онлайн, а на новую почту вы идете ножками и отправляете пакет документов с паспортом в киевский vfs
-
Ви повинні там працювати весь час міграційного процесу, а це більше 6 міс. Може вони можуть вам зробити постійний контракт або хоча на рік-два?
-
Всім привіт, хто знає, вже дип пошта приїхала? Є шанс що паспорти що в один день виготовлені, але приїдуть у різні місяці?
-
Так, ви відкриваєте спочатку місто, а потім шукаєте вільні сорти. Те що бачу я ви не побачите бо то мій акаунт. Але міста де можна пройти інтервʼю є такі як на фото.
-
можуть зарахувати ваш попередній медогляд і запрошення такого не буде
-
Підкажіть, будь ласка, коли чекати на медогляд запрошення, якщо сьогодні отримала номер та запрошення на біометрію. Дякую
-
І ми сьогодні отримали від 20 лютого справки із Едмонтона. Вітаю)
-
Добрый вечер, подскажите если для моего Tir нужен СLB 5. Это имеется в виду что по всем направлениям должны быть 5, или подходит средний балл 5
-
Добрий вечір. Як зараз справи у консульстві з видачею паспортів для чоловіків які встигли податись до 23 квітня? Спокійно видають?
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago