PR CUAET
-
Ні, там написано «18 і старше» або коли дитині «виповнилося 18»
-
Батьки в Україні і так вони виїхали з окупованої території. Але це не життя. Я теж думаю що все таки треба поговорити з міграційним консультантом.Дякую
-
Доброго вечора! Прийшов дозапит документу (є пробіл в місцях проживання), але не відкривається посилання з листа. Підкажіть як відкрити? Як відправляти їм той заповнений документ ?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка відповідь на питання. Підчас отримання експрес допомоги( грошей від Онтаріо) вони також сказали що я можу типу отримати знижку на ПРЕСТО, щоб тариф був меньший і надали мені якісь цифри, але куди їх вводити ітп, я не знаю, хто може підказати?
-
Очень интересно работают на выдачу номинации. Подаешь в конце января, ждёшь аж до конца мая, когда все надоедает начинаешь им звонить и писать - и в течении недели дозапрос пейстабов и номинация.🤷
-
Ми отримали сьогодні з Торонто, відправляла 23 березня звичайним конвертом мені і чоловіку з витягами г дії
-
Опыт по получению номинации AOS (Alberta Opportunity Stream): 9.08.2023-Подача заявления 18.08.2023-Запрос на досылку дипломов 22.08.2023-отправка дипломов 24.08.2023-получение номинации🎉 Итого: 2 недели 30.08.2023-отправка документов на PR 4 месяца тишины……(статус submitted) 29.12.2023-прислали AOR на email, запрос на оплату Биометрии/подгрузка чека оплаты БИО 04.01.2024-запрос на сдачу БИО 12.01.2024-сдача БИО (ближайшая свободная дата) 06.02.2024-засчитали Медкомиссию 13.03.2024-дозапрос IRCC Military Record, образование и подробное резюме 25.03.2024-отправка запрашиваемой информации 26.04.2024-Portal 1 17.05.2024-Portal 2 22.05.2024-PR confirmation email, eCORP letter Итого: 9 месяцев
-
Чесно я вже не знаю що робити,плакала сьогодні цілий день,чи може хтось порадити,що робити?
-
Нам прислали через 7 місяців
-
Зі мною і з моїми чоловіками консул спілкувався дуже грубо і кричав на мене що мені робити в цій ситуації ?
-
Доброго дня,чоловіку і сину якому в цьому році виповнилося 18 років в Едмонтоні відмовляють в видачі готових паспортів,чи може хтось порадити адвоката з яким я можу прийти в консульство?
-
Я гадаю краще з адвокатом до нього прийти щоб це все було оформлено законно
-
Так, повинна. Я вже про них і забула, несподівано сьогодні було отримати)
-
Ви вірите що це допоможе?
-
О, дякую. Сподіваюся що і моя скоро прийде)
-
Читав чат, і все на рівні слухів - не бачив щоб у кого реально не прийняли
-
Спробуйте написати скаргу в Міністерство Закордонних Справ
-
Позавчора відправила документи зі списку, а сьогодні медицина прийшла.🙌
-
Так, сьогодні отримали від 20 лютого
-
Ми повинні повідомляти МЗС про неправомірні дії їх співробітників. Це наш громадянський обов'язок
12 Jan 2024, 17:45
Post 173588 of 408091
2 minutes ago