PR CUAET
-
Ми повинні повідомляти МЗС про неправомірні дії їх співробітників. Це наш громадянський обов'язок
-
він до речі віце-консул. генеральний консул Данилейко - може він може вплинути на свого підопічного
-
Я не можу вам гарантувати, що це допоможе, але якщо ви не звернетеся з цією проблемою, то точно не допоможе. А так шанси є.
-
МЗС не може надати допомогу стосовно статусу оформленого паспорта, думаю в такому питанні вони наврядчи зацікавлені. Ще навпаки можуть схвалити таку поведінку консула.
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhZ0_IAELzdhqKWRoUIV-o-G1PrL_nkL4IccutC0c5LRqurg/viewform?c=0
-
він не дасть вам офіційну відмову. а на словах він "герой". кажуть люди що він неадекватний
-
Він кричав на мене і ображав мене
-
Привет,3 мес в Канаде, могу ли я открыть аккаунт в CRa?
-
В тому й проблема, що ніхто не знає
-
як тоді цього звати
-
Ні, то інша людина. Інформація застаріла на сайті.
-
Консул департмент МЗС Украины. Также МЗС Украины имеет официальный фейсбук аккаунт, пишите туда на общее обозренее. Еще и люди подтянутся по поводу Эдмонтона ибо совсем чет путает
-
прізвище говорить саме за себе
-
Я з вами повністю погоджуюсь. Головне, щоб вони готові були вислухати і прийняти потрібні міри.
-
ось цей вас мучить - Волкодав Володимир Вікторович - віцеконсул
-
Не придумуйте. Бєспалєзная ідєя - це писати скарги в Гугл мепс та в телеграмі. Я в Україні вже вирішувала проблеми з певними представниками державних структур через їх міністерства. Доволі вдало.
-
я думаю Данилейко не в курсі що робиться. як до нього можна достукатися
-
ось це маємо "обличчя" України в Канаді
-
Самая бесполезная идея. Все оттуда и идёт.
-
Добре, дякую! Бо в іншій формі теж казалося 18 і старше, а через 3 місяці після подачі повернули анкету в написали що не повна інформація...бо ми не вказали дитину там...
12 Jan 2024, 17:45
Post 173607 of 386698
3 minutes ago