PR CUAET
-
ось це маємо "обличчя" України в Канаді
-
Самая бесполезная идея. Все оттуда и идёт.
-
Добре, дякую! Бо в іншій формі теж казалося 18 і старше, а через 3 місяці після подачі повернули анкету в написали що не повна інформація...бо ми не вказали дитину там...
-
перед тим як кричати на людей - треба питати нехай представиться і скаже свою посаду.
-
Хороше питання! Але на нього немає відповіді. Можливість зловити слоти на найближчі тижні даються не всім. Чому не знаю. В нас така можливість була, - через пів року очікування нам прийшов лист щоб ми перебронювались в найближчі дати (були відкриті найближчі два тижні).
-
Тобто, в головний офіс
-
Ця скарга йде не консулу. А на неправомірні дії віце-консула в Міністерство Закордонних Справ
-
Вибачте але чому з різних акаунтів можна бачити різні слоти? Взагалі немає такого як First Available Appointment
-
Тобто поки я не подам декларацію в наступному році я не отримвю NOA
-
Доброго дня, для субсидії в садочку мені потрібно NOA Але я 3 місяці в Канаді, можете пояснити
-
Подумайте сами, какой смысл консулу от себя отказывать. Со мной кстати он говорил очень культурно и все по полочкам разложил
-
те саме і в нас. нам особисто Данилейко паспорти вручав, чемне спілкування, але й часи були інші
-
Я теж коли бронювала дитині знайшла на вересень 2025, а як зохожу через 5 сек під своїм іменем то тільки 2026р. Чому? Невідомо. А лист Вам прийшов від посольства? У Вас преміум підписка?😅
-
Далеко не факт, що МЗС знає про такі порушення закону в Едмонтоні представниками консульства.
-
закони малюють швидко а процедури будуть розробляти місяцями
-
якщо кілька людей напише - то можливо відреагують, а можливо і ні - вони самі ще не в курсі що робити з тими чоловіками і їхніми паспортами
-
Це точно така психологія і в росіян. Ваше право. Ніхто ж не змушує
-
Я в шоці від прочитаного. Ми протягом двох років три рази зверталися до консульства особисто й ще більше електронною поштою й завжди було обслуговування на вищому рівні. Більш того, консульство в свої вихідні здійснило в вересні минулого року виїзне оформлення паспортів в Саскатуні. Це вже проява безладу в державі, довели і їх до ручки
-
Будь ласка допоможіть чоловікам отримати паспорти!!!!!
-
Ну, якщо він не надає ніякої довідки, то можна й без них. Але звертатися в МЗС обов'язково треба
12 Jan 2024, 17:45
Post 173624 of 386702
14 minutes ago