PR CUAET
-
Хтось вже замовляв з консульства України що в Едмонтоні справку про не судимість після 18 травня? Пишуть що з військовим квитком видають.
-
Доброго дня, ми можемо допомогти взяти обидві довідки
-
З великої
-
Это только у нас такое может быть. Меня тошнило в Украине от этого всего, и вот я здесь.
-
Совершенно верно. Аналогий можно провести миллионы. Мы вас приймем но только через электронную регистрацию, а электронная регистрация не работает. Ну как это сделать?
-
Я про такий закон не знаю. Знаю, що це як рекомендація, рішення на розсуд батьків. У школі знають, що діти самі ходять додому. Крім цього є багато учнів такого ж віку, які ходять самі у школу та додому самі.
-
Another one bites the dust...! Banned HAMSTER COMBAT НОВІ КОМБО ТУТ👍🏻.
-
/ban
-
Тож зараз Альберта намагається хоч якось викручуватись, задовольняючи свої потреби в робочій силі
-
Ніякої. Читайте опис програми
-
Я писала за своїх, їм 7 та 10 років
-
Альберта не хотіла зупиняти AOS і не хоче, бо в Альберті нехватка робочої сили. Навіть більше - вимагає від уряду збільшення квот. Федерали не погоджуються.
-
Немає закону, який забороняє дітям бути самим до 12 років. І в школу діти тут ходять самі без питань у 6-8 років. Наші сусіди так відправляють своїх брата та сестру 6-8 років самих. Відстань до школи 1 км, але з 6 років ти вже не кваліфай на шкільний автобус якщо відстань менше 2 км
-
Залежить від провінції. Не кажіть за всю Канаду, бо в БС наприклад незаконно дітей самих відправляти в школу на громадському транспорті. Навіть в 10 років. Звісно в преріях, в маленьких містечках можуть до того ставитись лояльніше
-
В 3-х провинциях Канады, с этим достаточно строго
-
Підкажіть, будь ласка, коли приходить запрошення на медогляд?
-
Я би це зробив під час дозапросу документів після еліджибиті пас. Це головний запрос на документи
-
Ну, доволі великі міста типу Едмонтон та Калгарі теж відносяться до прерій, але тут (в Едмонтоні) діти частенько самі їздять до школи й назад, і бачила, як ходять самі. Але не знаю, наскільки це тут карається 🤷🏼
-
В Калгарі те саме, з 6 років топають самі і школа навіть запитувала чи відпускати дитину після уроків чи чекати щоб хтось забрав.
-
Чи може хто надати координати Нотаріуса, бажано україномовного в Галіфаксі. для оформлення доручення для України?
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago