PR CUAET
-
Ну, доволі великі міста типу Едмонтон та Калгарі теж відносяться до прерій, але тут (в Едмонтоні) діти частенько самі їздять до школи й назад, і бачила, як ходять самі. Але не знаю, наскільки це тут карається 🤷🏼
-
В Калгарі те саме, з 6 років топають самі і школа навіть запитувала чи відпускати дитину після уроків чи чекати щоб хтось забрав.
-
Чи може хто надати координати Нотаріуса, бажано україномовного в Галіфаксі. для оформлення доручення для України?
-
Привіт. Чи знайшли нотаріуса? Якщо так, поділіться контактами.Дякую
-
Саша Нотариус Галифакс +1 (902) 329-6064
-
Можете дати координати нотаріуса. Треба теж терміново зробити довіреність.Дякую
-
178$ до цілі. Хто ще бажай та готовий підтримати наш збір хворим діткам?
-
maps.app.goo.gl/vQKgce1o6NYVf24j9
-
Дякую. Як довго по часу робиться апостиль і де за адресою якщо ви в курсі
-
www.instagram.com/kate_grinshpon?igsh=Ymo0YWtjOTExamsx
-
Если вам срочно, то это точно не в Галифаксе. Вам надо делать доверенность в провинции где есть местные органы апостиля. В НШ их нет и все долго.
-
Дякую
-
Доки заверенные в НШ идут на апостиль в МЗС, нотариус выше озвучил порядка 45 дней. Вы можете связаться и все узнать из первых рук. Если заверять в том же Онтарио, все намного быстрее, у них свой провинциальный отдел для доков из этой провинции.
-
Можете сказати скільки ціна довіреності в цього нотаріуса?
-
Дякую
-
Я проживаю в Едмонтоні. Навряд чи вам підійде нотаріус звідси. Апостиль, сказали, роблять за 10 робочих днів.
-
Njulf pfdnhf ghbvthyj d rjnjhjv xfce vj;yj gjpdjybnm&
-
Кто не рискует😁 у того нет доверенности) но сегодня все-таки воскресенье.
-
Можно прямо сейчас позвонить?
-
Я не делала, после выяснения сроков, перебежала в Торонто делать. Но что-то было озвучено не дорого. Позвоните, вам все расскажут.
12 Jan 2024, 17:45
Post 174488 of 389551
4 minutes ago