PR CUAET
-
Можливо це калькулятор якийсь не той? Це на офіційному сайті ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
Добрый вечер, если в Канаде человек отсутствует более полугода, это на что влияет? Виза CUAET, выезд из страны (Онтарио) в конце 2023 года по семейным обстоятельствам. Далее будет возвращаться в другую провинцию. Вопрос про то, на что влияет отсутствие более 6 месяцев. Спасибо.
-
168$ до цілі. Хто ще бажай та готовий підтримати наш збір хворим діткам?
-
Зараз ще раз уважніше пройду
-
Ні, у мене його немає
-
Подивіться уважно що правильно все відповіли, такий бал набрати доволі важко навіть з досвідом до 3 років і вищою освітою і гарною англійською. Може у вас є інші сильні критерії, але краще перевірити чи все вірно в калькуляторі вказали.
-
Вийде 💯
-
Раджу уточнити у міграційного консультанта.
-
Я маю на увазі, що канадські лікарі в силах поставити цей діагноз без візиту до наших «спеціалістів»
-
Привіт! Знаходжусь на етапі завантаження файлів після отримання номінації по BC PNP EE. Вивчивши гайд не знайшла ніде інформації по «запиту підтвердження українського досвіду». І в переліку додатків на завантаження немає окремого рядку для завантаження листа від минулих роботодавців. Лише у закладці work experience внесла перелік за останні 10 років. Чи дійсно той лист не потрібен на цьому етапі?
-
Это пр кол такой? Выше же уже ответ есть на этот вопрос.
-
Тут все ок Але ні ,якщо в дитини аутизм - то нічого вони такого не скажуть - двоє батьків мають доглядати ...
-
Може штамп і так - але комісія має пройти дитина і в нас + податися на соціалку ...
-
@slashkevcyh
-
Добрий вечір,а перекладитоже треба робити про повну середню освіту ,чи тільки вища освіта.
-
Так от перечитала вже мабуть всі гілки даної групи, бачу що обговерення йде часто але це на етапі вже ЕЕ номінації. А що стосується провінційної - нічого 😖
-
Так, по 1525 з кожного дорослогог, + 260 з кожної дитини + біометрія
-
Досипав, досвід в Канаді 🥲 Так вийшло 389, нікуди я не проходжу 😅
-
Якщо я виїхав за кордон 10-20 років тому, мешкаю там і маю відповідні документи на постійне місце проживання за кордоном, чи потрібно мені оновлювати дані? Чи можу я їх оновити дистанційно? Так, це потрібно зробити у відповідній дипломатичній установі. Ви і надалі продовжуєте бути громадянином України, а отже, зобов’язані виконувати свій конституційний обов’язок із захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України (стаття 65 Конституції України). Та є одне АЛЕ!Якщо вони порушують наші конституційні права то чому ми зобов’язані виконувати не наші а їхні конституційні обовʼязки?
-
Вони не відпускають якщо батьки так сказали, я свою теж забирала. Але якщо батьки дозволяють то певних дітей відпускали. Але це спальні райони, в центрі бачила і 13 річних батьки забирають.
12 Jan 2024, 17:45
Post 174646 of 399191
5 minutes ago