PR CUAET
-
@OstapBosak доброго дня, отримала мейл з потребую підтвердити між іншим адресу і чи актуально в Канаді. В мене чоловік повертається в Канаду 4 червня (8-й день, а маю вислати відповідь протягом 7 днів). Нічого ж страшного, якщо я зараз в мейлі пишу адресу Канадську, але шо актуально поза межами і повертається такого-то числа?
-
Я думаю потрібно туди йти з адвокатом
-
Доброго дня, спільното. Можливо хтось дасть пораду. Сину 16 років. Хотіли б виготовити закордонний паспорт в консульстві України в Торонто. Однак маємо на руках 2 паспорти. Перший - термін дії закінчився, але був продовжений після початку війни ( є штамп про продовження терміну дії до 2026 року). Другий паспорт виготовили в Україні, він дійсний також до 2026 року. Перший не потрібен, хочемо виготовити зараз новий на 10 років, так як з 16-річного віку це можливо. Як поступити в даній ситуації? Можливо потрібно заявити про втрату першого паспорта? Можуть відмовити в консульстві, якщо син звернеться зараз із заявою на виготовлення ще одного закордонного паспорта? Дякую
-
Я повністю з вами згоден
-
Добрый! Можно
-
На рахунок інших треба збиратися разом і вирішувати питання. Треба утворити бесіду конкретно по цій темі, бо якщо обговорювати тут, то будуть блоки.
-
Добрый день! Можно вам в личку задать пару вопросов.
-
якщо треба підняти тільки спікінг, може є сенс податись на переоцінку? якщо вони піднімуть, то повернуть кошти за переоцінку
-
Може, принести спочатку подовжений паспорт в консульство й попросити анулювати? А вже потім йти подаватися на новий. Бо були випадки, коли з двома діючими паспортами не приймали заявку на третій, навіть з проханням анулювати старий. Ну або ж підписану в поліції заяву про втрату
-
Дякую
-
Ну запрошуй)
-
Питання по TECH PATHWAY Скажіть будь ласка, я тут читала про випадок коли роботодавець відмовив/не надав job offer(через те що людина на той момент працює в компанії ) і завантажували замість того два рази job reference letter. Не можу знайти цей коментар тут. У кого так було відгукнутися. Чи зпрацювало це? Чи були якісь питання? Дозапити? Дякую.
-
Та віддадуть вони паспорт, в Європі всім дають, в Оттаві дають, в Торонто також, швидше за все Едмонтон виступає в ролі того самого «викладача» який відправить тебе на перездачу, бо йому погано живеться, а в решті решт скаже «давай заліковку»
-
Як не поможе це, то треба йти до суду. Спільний позов чи щось таке. Додавайтеся до мене в контакти, я утворю бесіду на цей рахунок @lansschneider
-
Чому?
-
Я не думаю что это поможет
-
яке місто ? Дякую
-
Татьяна/Тарас Кичма Татьяна Осауленко
-
Нам теж, але все одно він колись приїде і треба буде забирати
-
Добавив вас, плюс від себе додам, швидше за все в якісь державі 100% є поганий консул, на мою думку це створено для того, щоб «робити вигляд західним партнерам». Чим більше таких дій тим більше воно бігає в новинах і тд
12 Jan 2024, 17:45
6 minutes ago