PR CUAET
-
Просто ми вже давно все їм надали а результату не бачу в нього. А в себе може і не бути завдяки вам дізналася. Дивно що сім’я одна а дані не змінюються автоматично
-
Ну то не то і є. Просто коли в датах клацаєш видає першу помилку. Я сьогодні дві тицьнув, і обидні на крійному етапі - все, слота не має. Какахи вони рідкісні
-
Верно, а зачем вам две очереди ожидания. Вы лучше слот ловите
-
це просто безкорисна "черга очікування"
-
так це ж не то
-
Та мені база не показує що в мене він є
-
Як можно дізнатися який в мене андроїд😬. Чи ви з мене прикол тягните? 🤣
-
Так что ждем
-
Дайте будь ласка номер по якому ви телефонуєте
-
Лучше со старых телефонов работает. С PC операционка XP и браузер опера лучше
-
Я від жінки на малого 17 год. Ловлю ці слоти
-
В мене теж 17 травня.
-
Я завжди в суботу дзвоню з самого ранку. Чекала від 10 хв до 30 хв. Недовго, порівняно з обідом в будній день. Не знаю, чи це випадково, але вже 2 рази мені в суботу змогли допомогти, а до того я дзвонила в будній день по тому ж питанню, але натрапляла на не дуже компетентних консультантів
-
якої саме, на cuaet? чи це на зустріч/поміч від ANC
-
Так, дата стає чорною/жирною/піжсвіченою. Там 2-3 часи, тицькаєш і далі стати в чергу. Все. QR - до нового закону, щоб чоловік мав право на обслуговування. Всі ж ухилянти - інших не має. Не забудьте до 16 червня повернутись в Україну і назад стати на облік військовій
-
С ноутбук тоже не шансів? Чи з телефону швидше?
-
Без электронного военного билета не принимают на паспорт
-
Що це кюар?
-
Они выделенные жирным. Хорошо ловить с android не старше 11 версии, с айфонов шансов нет
-
Це дитині треба, йому QR не потрібен. Я за себе навіть не борюсь в цій багнюці слотів.
12 Jan 2024, 17:45
Post 176448 of 398614
2 minutes ago