PR CUAET
-
якої саме, на cuaet? чи це на зустріч/поміч від ANC
-
Так, дата стає чорною/жирною/піжсвіченою. Там 2-3 часи, тицькаєш і далі стати в чергу. Все. QR - до нового закону, щоб чоловік мав право на обслуговування. Всі ж ухилянти - інших не має. Не забудьте до 16 червня повернутись в Україну і назад стати на облік військовій
-
С ноутбук тоже не шансів? Чи з телефону швидше?
-
Без электронного военного билета не принимают на паспорт
-
Що це кюар?
-
Они выделенные жирным. Хорошо ловить с android не старше 11 версии, с айфонов шансов нет
-
Це дитині треба, йому QR не потрібен. Я за себе навіть не борюсь в цій багнюці слотів.
-
Не надо вводить людей в заблуждение. Я с айфона ловил. Браузер Сафари, авторизация через банк.
-
Це все маячня. Людина винна соблюдати порядок і закон в тій країні де мешкає. Є люди котрі мають 3 гражданства . І що тепер моніторити що кожна з ціх стран там приймає, чи придумає... Як можно стати приступником не находячись в країні?
-
Доброго вечора, моя знайома зловила слот на прийом консульства, їй уже не потрібно, я можу використати цей слот для моєї дитини? Підкажіть будь ласка.
-
Насолоджутесь як я сьогодні НЕ зловив слот з компьютера. Час 18:19. Висновок: тренуйтесь на інших країнах ловити. П*здець. Відео варто перегляду для розуміння процесу - 7 секунд то занадто повільна реакція. Потім майже зловив коли виклали наступну порцію - був шкидший, десь 4 секунди, але все одно не встиг. Ставте лайк якщо хочете відео наступного тижня…
-
Українське консульство в Канаді навчить вас і в Бога вірити, і в НЛО і в Андроїд і в чорта лисого 🙂
-
Я пробовал с трёх и как раз с андроида быстрее обновляется
-
В настройках посмотреть. Я серьезно
-
Так, слоти до 16 були
-
Ні одного не бачила.
-
«По…. Я так чувствую»
-
Були слоти до 16 років?