PR CUAET
-
Супер швидко. Вітаю ще раз
-
Виготовляється десь потягом місяця а вот доставка же інше питання
-
Це медогляд після того як ви приїхали чи для імміграції?
-
Оформлював два паспорта собі та дитині. Не знаю чий номер чий але один пише що можно забирати(мабудь дитини) другі (мабудь мій) не проведен Але питання, чи видають вони їх без приколів чи вже стали в позу тай всьо
-
Знаю що не пустять, то я фантазую наскільки було би легше вполювати просто слот а на місці вже б говорили про свої побажання
-
Дякую, будемо чекати, а як швидко вас розподілили на цей етап?!
-
Та цеж очевидно що під оновлення данних підпадаєш відразу туди
-
Ви в Торонто робили паспорт і треба в Оттаву доставка ?)
-
Діпка? Дхл?)
-
по часу) Діпка - може й 3 місяця йти. ДХЛ скоріше Также питання тільки в обратному напрямку)))) як це зробити
-
Поки не розглянути. Зараз це 5-6 місяців, але українців уже лютневих розглядають. У нас лиш одна заявка не розглянута лишилася і ми її подали 14 лютого
-
А скільки може бути доставка по часу ? І чи можно оформити доставку з Оттави в Торонто ??
-
Доброго дня, підкажіть на по якому посиланні зловити слот в Оттаві ? «Завірення копії документів» Вперше бачу, що так важко записатись, запуталась уже
-
Доброго дня! Чи можна якось перевірити чи лікарня внесла медогляд після приїзду в базу? Ніяких листів не приходило, але хочу впевнитись чи все ок
-
Я вибирала Temporary Residence, Study permit
-
Може тут є такі хто очікує довідку (побачила на фейсбуці)
-
Есть люди, которые верят телевизору, что обновление данных это просто обновление данных. 😁
-
І що тепер робити?)
-
Добрий день! Змінюємо місце проживання. В які організації потрібно повідомити? Податкова ( дзвінок?), банк, змінити SIN номер, страхування AHC, змінити Work Permit( на сайті), повідомити на роботу, дітям в школу? Хто мав досвід і може порадити? Дякую.
-
Так)
12 Jan 2024, 17:45
Post 176835 of 389858
less than a minute ago