PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка які є безкоштовні курси або Навчальні заклади на які можна ходити по вихідних
-
у вас на ел пошті введіть в пошук "IRCC" і гляньте по даті аби було приблизно коли ви там подавались, відкриваєте повідомлення і там є Sign in to your account. особисто в мене все ще були наявні заявки (аж 2022)
-
Тут не підкажу, але якщо ви в Оттава, то спробувати можна вживу, хоча б інформацію отримати. Бо слоти ловити, то комусь одразу щастить, в мене 5 місяців пішло
-
Липень
-
Ну ми ловимо з лютого 🫠 в консульство зателефонувала, там відповіли, що "наразі поштою неможливо отримати цю довідку, можливо буде така опція лише після 18 червня і то не факт", тож продовжуємо ловити слоти)
-
Або ми можемо все це зробити за вас та надіслати в руки в Канаду )
-
А як це зробити?
-
У меня не отслеживается. Вы заказывали стандартную доставку или доплачивали
-
У мене слот в Торонто на 20 червня. Сину 17 років виповнилося тиждень назад. Маємо ID і всі документи по списку. Але він не вставав ще на облік. На котру дату у вас слот і куди? Цікаво чи требують з хлопців до 18 років якісь додаткові документи в Торонто? Якщо буде якась інфа, дайте знати будьласка
-
На провінційному можливо, на федеральному ні
-
У кого-то был кейс? есть виза на 10 лет b1/b2. Получили PR и хочу обновить визу в новый паспорт. Т.к. старый заканчивается в 2026.
-
Податись можна було лише до 15 липня 2023, але розглядали заявки довго, то ж деякі могли і досі не отримати. Якщо ви не куает, то вже не можна отримати перміт.
-
Програма куает вже закрита, якщо я правильно розумію
-
Поверніть в гавермент
-
6 місяців
-
Каждый апдейт проходил по заявке примерно каждые 2-3 недели.
-
Що ви маєте на увазі "не відслідковується"? Це мобільний додаток Canada Post, і там я бачу, що сьогодні мені заплановано доставку сертифіката. На сайті WES в мене теж не відслідковується. Доставка стандартна.
-
вітаю, скільки зазвичай триває background verification?)
-
При родачі на федеральний рівень, теж є умова , щодо закінчення паспорту чи ні ? ПР видається на 5 років не залежно від закінчення паспорту?
-
Сама не знаю. Чула це від імм. консультанта. Доречі, завтра по Microsoft Teams буде онлайн зустріч з міністерства міграції Ньюфаундленду і Лабрадору о 17:30 за місцевим часом. Зараз знайду посилання на реєстрацію. Безкоштовно укр. мовою. Можна буде поставити питання про ПР. 😊
12 Jan 2024, 17:45
Post 176926 of 387308
2 minutes ago