PR CUAET
-
Податись можна було лише до 15 липня 2023, але розглядали заявки довго, то ж деякі могли і досі не отримати. Якщо ви не куает, то вже не можна отримати перміт.
-
Програма куает вже закрита, якщо я правильно розумію
-
Поверніть в гавермент
-
6 місяців
-
Каждый апдейт проходил по заявке примерно каждые 2-3 недели.
-
Що ви маєте на увазі "не відслідковується"? Це мобільний додаток Canada Post, і там я бачу, що сьогодні мені заплановано доставку сертифіката. На сайті WES в мене теж не відслідковується. Доставка стандартна.
-
вітаю, скільки зазвичай триває background verification?)
-
При родачі на федеральний рівень, теж є умова , щодо закінчення паспорту чи ні ? ПР видається на 5 років не залежно від закінчення паспорту?
-
Сама не знаю. Чула це від імм. консультанта. Доречі, завтра по Microsoft Teams буде онлайн зустріч з міністерства міграції Ньюфаундленду і Лабрадору о 17:30 за місцевим часом. Зараз знайду посилання на реєстрацію. Безкоштовно укр. мовою. Можна буде поставити питання про ПР. 😊
-
О май. По идее должны были вклеить и отправить обратно ну в Украине так делали :). Спасибо за инфо.
-
Нажаль так, не знаю від чого це залежить.
-
Зрозуміла, дякую
-
я пробував оновити по пошті, заріквестали інтервю. на інтервю попросили відправити на імейл додаткові документи стосовно навчання (>10 річної давності) 😱 ще досі чекаю розгляду (поки статус refused). Доречі віза працює навіть в протермінованому паспорті
-
Там в сертификате написана дата окончания
-
Не знала про це, я думала у всіх 6 місяців. 😳
-
6 месяцев. Не 3
-
У всіх різні строки в номінації - і один місяць буває, і 6.
-
Я скільки намагалась додзвонитися, то все марно. Якщо хтось з сином 17 років буде в Торонто замовляти паспорт, то напишіть будьласка як все пройшло 🙏
-
А скільки платити ?)
-
@OstapBosak
12 Jan 2024, 17:45
Post 176937 of 402609
3 minutes ago