PR CUAET
-
Хто знає,якщо я подаюся на другий закордонний паспорт - це буде інший бланк ,в якому я маю вписати ,що я хочу другий ,а не заміну першому??
-
Це пишуть за дитину до 16 років, а моїй 16, але дякую, зараз пошукаю таке саме але про дитину після 16
-
Когда была на прошлой неделе там, то опоздание было в 2 часа. Т е те кто был на час дня, пошли на приём только в 3 часа. Учитывайте такое при покупке билетов. Задержки очень вероятны. Люди не всегда полностью подготовленные приезжают, поэтому работникам приходится больше времени на приём тратить.
-
Visual College of Art & Design | VCAD | Digital Arts School & Design Programs www.vcad.ca/study-on-campus/calgary/admissions/international-students-old/#:~:text=Our%20DLI%23%20is%20O19395299664%20and,Career%20College%20(Burnaby)%20Inc.
-
Підкажіть, будь-ласка! На яку пошту ви їм писали? Бо теж хочу, але не можу знайти пошту консульства 🤷♂️
-
Id делают только в Украине, Польше, Италии и еще где-то. В Канаде нет возможности сделать ID.
-
Дуже дякую!
-
Вітаю з другим порталом! А після першого порталу у Вас статуси background і final decision які були? Бо в нас все в процесі, а зустрічала відгуки що портали після фінального рішення приходять…
-
🙏 дякую Знайшла
-
Так, там є для дитини від 16р..
-
Так.
-
Ні,ви заповнюєте анкету на новий паспорт, і вже в консульстві скажете що хочете залишити поточний паспорт бо там віза, чи ще з якої причини, і там заповните заяву що паспорт залишається у вас
-
Скажіть, будь ласка, закордонний паспорт на 10років виробляють з 16років дітям?
-
Я думаю той що в Калгарі то окрема установа, а той що у Ванкувері вважається як просто інший кампус того що в Burnaby. І будь ласочка, хай щастить!
-
Ви навіть не уявляєте наскільки я Вам вдячний! я мабуть якось коряво це роблю (((
-
Тільки що вийшла з консульства в Едмонтоні, хотіла зробити дочці 16 років паспорт без ID, не прийняв документи. Сказав їхати в Європу😞
-
У звʼязку з переїздом продаю аптечку Ельтероксин100, Німід Ацц Пульмікорт для інгаляцій Бередуал для інгаляці Натрій хлорид для інгаляцій Ніфороксазид Лазолван табл Смекта
-
Дякую
-
Привіт, підкажіть хто знає? Чи отримання emergency assistance, Ontario works( фінансова допомога +/- 750 доларів) має якийсь вплив на отримання PR?
-
Та ви що 😮
12 Jan 2024, 17:45
Post 177170 of 390784
5 minutes ago