PR CUAET
-
Також сину буде 17 цього року,паспорт до 2025.Подали на новий паспорт ,проблема була тільки зловити слот.
-
Ваші варіанти розвитку подій?
-
Ого ... Ванга....
-
І одразу без проблем отримуєш повістку
-
Супер , то можна подаватися ))) дякую 😊
-
И наоборот, если лицо постоянно (более 183 дней в году) проживает за границей и не имеет важных интересов (семьи и предпринимательской деятельности) в Украине, то он не может считаться резидентом для целей налогообложения его доходов в Украине. Таким образом, не каждый гражданин Украины, работающий за рубежом, автоматически считается резидентом Украины, и соответственно должен платить налоги с иностранных доходов именно в Украине.
-
Та ні нам так повідомили в консульстві
-
Я так і роблю ...
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка таке питання якщо дружина взяла слот на своє імʼя для молодшої сестри віком 13ть років чи зможе вона їй оформити документи?звичайно буде присутня молодша сестра і їхня мати
-
Ну то сидіть собі на розслабоні)
-
Та ви вже замучили - ваші варіанти Які варіанти???? Люди вже були ще ніхто не отримав А тут вже виписують Побачите для чого писати ахінєю
-
Всем привет пришел новый ворк пермит до 2024 и у меня загранпаспорт заканчивается до 2024 я писал в кризис форму когда что я могу продлить свой загранпаспорт до 2 месяца до окончания
-
У нас ідентично,вже подали,а от чи зможемо забрати невідомо...
-
Ні звісно, в дії
-
Кому треба дитячі слоти Торонто - ловіть вже!
-
Отримали в консульстві повістку ???
-
Родичі,я не підлягаю поки що
-
Ви отримали чи хтось з ваших родичів ?
-
Немає ... А я що писав за подвійне ??? Все я вже ... Гарного дня
-
Work bc. У них есть вся информация
12 Jan 2024, 17:45
Post 178250 of 402125