PR CUAET
-
Я обновляла по продленному
-
Спасибо за ответ!
-
По идее , если вы успели податься до окончания вр то вот время ожидания нового нахожденин легально . По идее . Моя дочка была "нелегально" 3 месяца
-
Тобто не треба чекати до 2 місяців до закінчення дитячого заграв.паспорту? Які документи треба? Ви разом з сином їздили? Дякую
-
Що плануєш робити ?
-
Ну оце ви мене налякали, я тепер з тиждень спати не буду, браво... Ви глибше копніть, зрозумієте краще історію, в гуглі багато інфи
-
Не ламайте голову чому розбіжності в посольствах Едмонтона та Оттави. Просто перші корумповані а інші ні. Пам'ятаєте можна було порішати за 300 дол місце в черзі на запис в посольство Едмонтона? 😉
-
Не думаю що громадянство чоловіка може негативно повпливати.
-
А, якщо просто сплати штраф 25000 це адміністративка її сплачують лише один раз на рік! Вважаю це не дорого за підтримку своєї країни і комфортного проживання закордоном!
-
Можно как-то обновить свои данные, если паспорта старого образца и нету дии?
-
Із грудня займаюсь, 2 місяця на «піймай слот» та 4 на паспорт. Тому в цілому 6 місяців. Так замовляла DHL, але заяву відвозили особисто і просили поставити підпис що вони отримали. Документи про облік не питали.
-
Добрый день! (Отец) С тремя несовершеннолетними детьми подавался кто-нибудь недавно на загран? Какая процедура подачи вообще?
-
Це організація, що допомогає новоприбулим - інформацією, курсами (професійними чи англійської мови), навіть трохи з пошуком роботи
-
Звернувся позавчора до волонтерської організації Монреаля, допомогли заповнити купу документів, з поясненнями і деталями, за добу надійшло в особистий кабінет продовження до листопада цього року з позначкою, що це поки що розглядають і очікувати на новий ворк перміт.
-
Чекала 6 міс 2дн
-
Загран пора менять, многодетный отец. Насколько я знаю, даже в моем случае надо обновить свои данные или я ошибаюсь?
-
А зачет тебе обновлять,если можешь обойтись без этого,лучше не светись,сделаеш только хуже.🤷🏼♂️
-
Если бы не загран паспорт,-то я бы не обновлял ни какие данные…
-
Добрый день, посоветуйте пожалуйста сертифицированного переводчика.
-
Доброе утро. У кого схожая ситуация? Город Оттава. Почти два месяца жду .
12 Jan 2024, 17:45
Post 178460 of 402122
2 minutes ago