PR CUAET
-
Так, з минулого липня, як закінчився програма CUAET візи платні. Незалежно в Канаді Ви чи ні.
-
А коли Ви подавались на паспорт?
-
Сьогодні забирали паспорт в Оттаві, але щоб отримати треба було стати консульський облік та предʼявити військовий квиток (тато показував квиток ще радянського союзу).
-
То не сін дійснй до дати а сін аплікейшн, то є різні речі, цей сін вже до кінця життя в Канаді а не до дати
-
Ааа а я про новий, а ви про старий, та я вже поміняла і в банку також , щоб потім не забути)
-
добрий вечір ! Підкажіть , будь ласка , як правильно заповнити форму : дитина 3 роки вписана в мій паспорт , свого паспорта немає ( намагаємося впіймати слот ) . Питання у формі має дитина діючий паспорт або проїзний квиток ? Відповісти Ні не має або Так має та вказати дані мого паспорта? Друк про в'їзд до Канади стоїть у моєму паспорті. Дякую.
-
Sin який починався з 9, дійсний до дати в ньому і міняти його у продовж місяця з дати отримання PR не обов'язково.
-
Дякую
-
В березні
-
Дякую
-
Але ж паспорт віддали, як я зрозуміла?
-
Таке питання. Якщо я заповнювала анкету на подачу візи ще у вересні, але с того моменту ми так не оплатили та не подались, тепер хочемо поїхати в Ірландію на інтервʼю, чи потрібно заново заповнювати анкету?
-
Через веб форму secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
-
В мене ) ноутси заказав але чекати до місяця )
-
Тут є консул Єдмонтона ???
-
Так, після взяття на консульський облік і перегляду військового квитка.
-
Дякую за поради! Трошки не по темі, підкажіть яке заспокійливе у вас було? 😅 Ми з дому не взяли, а тут не знаю що можна купити.. Ми вже і до лікаря ходили, він приписав тільки від сильних панічних атак, а мені треба для невеликого хвилювання (
-
Так як це не паспорт дитини здається що правильно буде відповісти «ні».
-
Скільки дають? скільки чекати?шо треба?
-
Подаюся дітям на продовження Візітор та Ворк перміту, але я вибрала що не хочу Open work permit, а воно все рівно пише потрібно оплачувати за нього, Це якось можна змінити чи потрібно оплачувати?
12 Jan 2024, 17:45
Post 179013 of 391680
about a minute ago