PR CUAET
-
Це спікінг чи що? Ви подавали не переоцінку?
-
у черзі познайомився с чоловіком, хто ставив позначку прийнято для кореспонденції, з документами готується до позову etc каже я pr швидше отримаю, ніж паспорт заберу 😆 Незабаром буде окрема черга 😆
-
Я не про паспорти, я про відмову і потім юридично обогрунтований опис ситуації.
-
Цим всім заправляє якась колективна радянська тьотя (дядя) - можна підкреслити, до чого більше схиляєтесь)
-
Подивимось) Просто поки річ про те, що у багатьох, хто подався на початку квітня і далі, взагалі тільки «дані відправлені на обробку».
-
Внимательнее прочитайте вопрос
-
Через тиждень після подачі
-
Если Вы спрашивали у консультанта и знаете ответ на Вашь вопрос, зачем спрашивать в группе?
-
Они просто будут игнорить запросы и не отвечать, о чем говорить, если они даже трубку не поднимают
-
Вы , наверное, не сразу оплатили биометрию? Или сразу?
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, чи при завантаженні фото на порталі 2 чи потрібно якось підгружати інформацію про місце та дату зроблення фото? Якщо так, підкажіть будь ласка, в який саме спосіб? Дякую!
-
Ви ж писали, саме у кого відстрочка. Я в цій парадигмі описую ситуацію
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, хто таке робив, як виписатись з квартири, перебуваючи в Канаді військовозобовʼязаній особі?
-
Таже история, ну кто даст такую бумагу, на основании которой будут подаваться на беженство, добавив в кэйс ещё несколько фактов. Все предусмотрено, официально, консульские услуги предоставляются в полном объеме для всех категорий граждан Украины, только мужчины должны обновить свои данные, став на учёт в консульстве даже при отсутствии военно-учетных документов
-
Видаляємо з загальної гілки
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, хто таке робив, як виписатись з квартири, перебуваючи в Канаді військовозобовʼязаній особі?
-
Добре, що нагадали) може і за такий момент треба чіплятися у моменті відмови
-
дуже цікаво. бо забирав позавчора, то просили тільки квиток. можливо не було жодної реєстрації, то хочуть хоч тут прописати...
-
Это этап 1. Значит заранее ещё это планировалось. Правда те кто в декабре подал, вроде получили
-
так, в мене секьюріті чек дедлайн рік часу показує в ноутсах
12 Jan 2024, 17:45
Post 179127 of 386702
10 minutes ago