PR CUAET
-
Ну так это же не в консульстве зависло, а значит централизованно блокируют
-
В мене покащо в tracker нічого такого , буду надіятись шо не появиться 🙏
-
Це було дуже вірне рішення. Тому ви вже маєте АОР )))
-
Я так розумію ,це тільки в тих,у кого показує в трекері :"your background verification has been changed to in progress" Я бачила такі випадки .і правда люди дуже довго чекають
-
Та он по тацмлайнах у всіх після медікалу від кількох днів і максимум до місяця і вже висилають Portal 1 а тут все ніяк .
-
я б не хвилювався якщо Ваша аплікація досі within normal processing times
-
Це жесть як довго , я напевно в цю категорію попав бо вже як 2 місяці після medical passed нічого взагалі .
-
Якщо в квартирі ти не головний а головна людина інша вона може в теорії сказати я вже давно цю людину не бачив і виписати
-
PAL не всім приходь , комусь разом з АОR а комусь пізніше то я б тоже на це впринципі не рівнявся , короче камінний вік тре чекати ). 🙏
-
Хоть кому-то вернули?
-
Вам би їх вернули ...
-
У мене pal 2.05, medical - 3.05. Сьогодні зайшла а Медікал обмовився на 25.05 чомусь. І теж ніяк портал не дочекаюсь. У вас коли був pal? Бо по Медікал важко орієнтуватись, його дату завершення не тільки мені міняли, а і моїм знайомим
-
Руками
-
Силою відібрав?)))
-
Це скільки коштує?
-
Знаєте приблизно скільки часу займає від подачі до отримання?
-
ВІДІБРАВ - як правильно Ви підібрали слово 😁
-
ЄС не буде видавати людей. Навпаки, нададуть щось типу сірого паспорту, як заявила Німеччина у відповідь на чудові нововведення України. Питання як раз що робитимуть США і Канада, які поки нічого не заявляють і не ворушаться. Тим більше якщо трамп прийде до влади в США.
-
Читав в групах мужчина подався в квітні і вже відібрав паспорт в Оттаві (ДП)
-
Я вже майже два місяці чекаю після біометрії та медікал passed також..
12 Jan 2024, 17:45
Post 179151 of 387374
4 minutes ago