PR CUAET
-
Зараз вже потрібно платити. Ви не можете вибрати закритий то це робить роботодавець
-
Спитайте в КУАІС якщо є місця
-
В консульстві Едмонтона як бачимо блокують навіть ті паспорти, що вже доставлені. Їх спеціально не вносять в базу.
-
Доброго вечора) Хто брав довідку про не судимість з Польщі?
-
Ніде більше не заявляли про виключно поранених.
-
За что зацепиться?
-
Я бачила хтось писав, що не продовжили новий ворк перміт через виїзд із Канади. Але не знаю, чи це вибірково.
-
Треба тоді брати консультацію у чоловіка, який ВІДІБРАВ паспорт) Жартую. Гадаю, ключові дата будуть 18.06, більше 18.07, після чого можна формувати юридичну стратегію і т д. А от у кого закінчується в ці місяці, не солодко(
-
Почитай отзывы о консульствах Германии, в Турции тоже самое
-
Ну все то уже нужно в других чатах, чтобы не попасть под пункты 7,8,12
-
За практику) Треба чекати
-
Тоді платні школи
-
Да, но мой посыл был в том, что если у тебя паспорт другой страны и вся твоя жизнь в ней, то в таком случае риски минимальны. Тебя не выдворят с Канады/США, других стран, из-за того что ты не успел получить внж из-за просроченного паспорта, ты свободно можешь перемещаться по миру, в ту же Украину можешь заехать к родственникам по паспорту другой страны, очень многие так и делают, кстати. Такие люди скорее всего будут игнорировать все эти законы и жить себе спокойно дальше.
-
Дякую, в CUIAS відмовили, оскільки я тут по робочій візі 😀🙄
-
По факту Люди перетинали кордоно з закордонним паспортом - їх питають чому не по українському заїжджають ( сказали що вже закінчився)
-
Зараз повернутися в Україну з паспортом іншої країни можуть бути проблеми. Співпадіння імені, дата народження, біометрія. Чув від укр юристів. Особистих історій не маю.
-
Це ви подаєтеся , на продовження Work permit ( ніби CuAET) але тепер тільки оплачуєте чи ні .?
-
Я ж написав - що вони все бачуть в базі ...
-
Ну как вариант, временно воздержатся и не ехать. Почти все вопросы можно решить удаленно. Продажа имущества, доверенности и тд, все решаемо. Так что еще раз подчеркну, люди имеющие паспорт другой страны, меньше всего пострадают от этого закона, имхо
-
Або, а чого ви не зробили у Едмонтоні?? 😂
12 Jan 2024, 17:45
Post 179191 of 391876
8 minutes ago