PR CUAET
-
Це для Торонто? Але ж доставка начебто відбулась
-
Писали в консульство, відповіли що очікують доставку на кінець червня
-
Підкажіть будь ласка якою поштою доставляли?
-
дякую
-
Я взагалі пропоную кожне питання починати з таймінгу, а то портали, піари получили, шось тут спитали і хвостом махнули😝 А ми хочемо все знати🤗🤗
-
У мене теж лагає Чорний екран і кружечок крутиться. Але все ж загрузило сторінку за 1 хв десь.
-
Lmia чи open work permit? Чи можете ви підказати консультанта котрий знається на lmia. маю велику кількість запитань і переживаю аби все було правильно оформлено і боюсь пропустити важливі нюанси.
-
Скажіть, будь ласка, забирати паспорт можу я за сина 17 річного? Чи з ним треба?
-
Всім привіт. Підскажіть будь ласка. Зробили дитині подовження Visitor record за новим паспортом. Як зробити щоб можна було заїхати назад до Канади? Чи потрібно нову аплікацію подавати?
-
Так само тільки 0 на масу
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка чи ж можливість якось перевірити кількість закордонних паспортів, які я маю? А мене зараз є паспорт. І колись дуже давно був інший, але я не пам'ятаю ні де він, ні чи гасила я його. Тож чи є можливість перевірити це?
-
Доброе утро. Есть ли у вас какието лайфхаки, как дозвониться в Генер Конс Укр? Уже месяц не могу дозвониться к ним и на почту тоже не отвечает 4недели+
-
31 травня
-
Сьогодні?
-
Мій чоловік замовив паспорт в Оттаві у середині березня. Зараз є оновлення що прибув.
-
Тільки він особисто зможе забрати,я запитувала коли подавали сину на паспорт.
-
То вже скоро має бути апрув) До слова. У мене ніяких новин🤷♀️
-
Перепрошую, а підкажіть будь-ласка, взагалі на чому ґрунтувалось бажання запросити ре-евалюацію? Ви просто по власним переконанням відчували що здали краще? Чи є якийсь алгоритм по якому було зрозуміло, що у вас можуть бути кращі бали? Дякую
-
Підскажіть будь ласка , скільки часу обробляють паспорт?
-
Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
Post 180421 of 401483
8 minutes ago