PR CUAET
-
Це я зверталася на гарячу лінію урядову з питань і скарг. Для людей що знаходяться за кордоном.
-
Прийшов запрос на оплату біометріі (продовження WP до 31 березня). Підкажіть, будь ласка, де його потрібно оплачувати і куди прикріпити ресіт?
-
Точніше не на сайті, але CAPIC надали цю інформацію після зустрічі з міністром іміграції у Альберті. Тому які плітки?
-
Надішліть це будь ласка в особисті
-
Наскільки мені відомо, вони вже отримали квоти на 2024, тому дуже імовірно що скоро повідомлять
-
Бо я не можу знайти саму декларація в CRA account. Я можу звернутися до бухгалтера
-
Я перепрошую, чи підійде їм notice of assessment?
-
Ви отримаєте номер тільки коли офіцер відкриє апплікацію. Треба чекати та слідкувати за чатом на які дати дають аор
-
И не забудьте билеты приложить. Типа смотрите, мы хотели покинуть Канаду как требует канадский закон. Но в другие страны нас не пустили
-
Чи є тут люди ,що в квітні подавались на гум? Чи приходив запит на біометрію?
-
Не треба. Їх і так можна перевірити як захоче офіцер.
-
Почему не может остаться? В Евросоюз можно ездить никто не проверяет документи есть наши перевозчики.пусть поедет в ДП Документи в Європі і зробить паспорт
-
Доброго дня. Підкажіть, хто вже робив. Letters of support. Чи потрібно прикладати до листів підтвердження громадянства або пр статусу автора (копію паспорта або пр картки)? Якщо так, чи легко ваші support persons погоджувались надати персональні дані? Дякую
-
Це означає що апплікація в системі. На гарячій лінії вам можуть дати внутрішній номер який означає теж саме що вона сабмітед тільки цифрами. Відстежувати все одне не зможете.
-
@OstapBosak
-
так
-
У вас є лист що апплікація сабміттед?
-
ми подавались 11, бачу багато хто почав отримати після 22 числа, тому хотіла подзвонити запитати чи вони взагалі бачуть аплікацію
-
Спасибо огромное!
-
Нехай їде туди,де приймають. Немає таких?
12 Jan 2024, 17:45
Post 180530 of 407363
40 minutes ago