PR CUAET
-
За загальними процедурами - можна. Найбільше питання показати достатньо грошей. 40к+ на рік
-
Стаді мали б давати на терміни навчання, але потрібно буде показати біля 40 тис дол на кожен річк навчання (15 туішн і 26 проживання)
-
Привіт , може хтось недавно заповнював заявку на пр і може підказати що потрібно писати в розділі finance , питання про exchange rate ( там де кади до песо в прикладі) . Абсолютно не розумію що туди треба вписувати
-
Это только мне они не отвечают на письма? Куча граматических ошибок в формах
-
Гарно підмічено - ви праві
-
На жаль не може. Вчитися онлайн на інші країни - без проблем
-
Дочекайтесь відповіді Остапа. Моє розуміння що після аор буде простіше і файли додавати і спілкуватись. Тим більше що після аор пройде дуже багато часу поки офіцер почне розглядати вашу справу
-
Мы заплатили им еще в феврале и до сих пор они не подали, уже не знаю что думать, почти три недели не отвечают на письма, все выглядит печально
-
Точного терміну немає. Але якщо повернеться а день, то можуть не пустити бо не цільове використання візи. Хоча перший рік переважно без особливих проблем. Можуть також поставити обмежений термін перебування. Але якщо хочете залишатися довше - то краще просто подаватися на продовження візитор статусу
-
Подалась 9го апреля, 1мая пришел возврат не дозаполнена одна форма, 1мая отправила повторно, и 30го мая пришел запрос на био, отслеживая чат от подачи до био сейчас месяц, в апреле было 3 недели,осенью через 2 недели приходила био....сроки ростут...
-
Але вже його не випустять,так доя чого таке рекомендувати,нах йому ставати на той облік.
-
Не люблю писать плохо о людях и вообще я не из тех кто жалуется или обсуждает, темболее очень хочется верить в порядочность людей, но как то начали паниковать уже потому что пишем пишем а нас игнорят даже не говорят на каком этапе кейс, тем более все заплатили в феврале и все документы предоставила поэтому решила спросить здесь может еще кто то так «попал». Ребята спасибо за ответ все же надеюсь на порядочность и скорейшее решение вопроса.
-
Просити може. Дати теж можуть, але не мусять
-
1. Потенційно так 2. Точно ні
-
Можна. ПО приїзду по візі - в неї буде статус - візитор
-
Это говорит закон, а не я.
-
А якщо в тому ж Тім Хортонсі ви будете єдиний, хто говорить французькою? Хіба це не + для імплоєра, що принаймні один співробітник знає другу державну мову?
-
Новини будуть найближчі 7-10 днів
-
Ваші грощі на рахунку. Наприклад в вас є грощі в гривні. Вам треба взяти курс канадського банка до гривні на момент заповнення цієї форми та вписати скільки це в канадських та зазначити курс по якому ви рахували
-
У нас уже 8 от подачи на федеральный и 5 от аор
12 Jan 2024, 17:45
Post 180595 of 408087
2 minutes ago