PR CUAET
-
Последние анимашки и изображения придают такой детский приятный шарм как будто в мультик попадаешь
-
33 модератори, включаючи власника, ви дійсно думаєте що ми всі наприклад зібралися зі Львова і ведем проУкраїнський канал в Канаді і при цьому цькуємо всіх хто з центральної частини чи сходу ? 😂🙈
-
сусіди подались 30 квітня, 18 травня запит на біо прийшов
-
@OstapBosak доброго дня! Підкажіть будь ласка: * Якщо отримати ПР в одній провінції і за короткий проміжок часу переїхати в іншу провінцію чи не буде в майбутньому проблем? ( нпр. сітізен)
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Поки немає AOR - можуть не бачити. Проте можете надіслати форму окремо через веб форму, щоб отримати доступ не стільки до заявки, скільки до всього що на них є
-
Мне просто интересно, какую метафору закладывает автор, я вообще дизайнер и иногда перед тем как приступить к какому-то проекту иногда трачу месяц, чтобы вдохновиться идеей.
-
Якщо є дісний перміт і віза і паспорт - без проблем. Цей лист говорить про те що якщо ви в імплайд статусі, ви його втратите при виїзді. Але це стосується тих в кого попередній перміт вже закінчився. Я це детально пояснював в закрепах є.
-
Спасибо
-
Ні PR не отримала , але написала тільки про портал 1 . Це теж чудово!
-
Є час, бажання і проект - будь ласка, узгоджуйте і розробляйте дизайн на ваш смак і розсуд. Ніхто Вам то не забороняє
-
А если свое что-то, можно с телеграмм согласовать
-
Переважно ні
-
Я вибачаюсь, а хто така Маша? Це ще одна людина, яка я так розумію отримала PR по family reunification? (окрім Наталії)
-
Для апрентіса переважно стаді не потрібен незалежно від цієї полісі
-
А когда вы подавались? Какой офис рассматривал?
-
Ну я так розумію Portal 1 це вже майже PR. І так, це чудово!
-
По ходу плакала наша кава 😭 налякала людину, там аж палці заніміли по ходу
-
Конец ноября подавались, эппрув получили в конце мая, офис Ниагара
-
привіт питання по imm5283e 2. With whom you lived before coming to Canada — це контакти дружини? 3. immediate family - тут писати дітей з якими приїхав? неповнолітні 4. person you live with in Canada - знову дружину писати? 5. immediate family abroad - це як я розумію брати сестри батьки
12 Jan 2024, 17:45
Post 180703 of 389554
6 minutes ago