PR CUAET
-
Так, в мене перерва на роботі о 12.30 , я відкрила і інформація вже була
-
Значить тільки на біженство подаватись 😣
-
Вы био сдали?
-
Я працюю в кафе , тому почала перевіряти вже зранку. Десь між 12-13 дня.
-
Відкрився о 12 начебто, а закрили десь до 5-6 якщо добре памʼятаю
-
Народ, посольство уже начало выдавать паспорта?
-
Якщо я почав працювати зварювальником 11.2022 в Канаді, а зареєструвався в программі апрентісшіп 08.2023 (отримав апрентіс 1 період відразу при реєстрації), і пройшов навчання лише 02.2024 (отримав апрентіс 2 період) (при цьому роботодавець подав в АІТ всі мої відпрацьовані години з 11.2022, це також критерій для отримання апрентіс 2 періоду) - фактично у мене не має одного року від отримання сертифікату, але вже є півтора роки роботи за фахом зварювальника. Чи є це проблемою? Чи дата отримання сертифікації не впливає на критерій 1 року досвіду роботи?
-
ніяк, ще не етапі подачі написано що навіть якщо ви підходите за всіма вимогами, не факт що ви отримаєте номінацію. Тому бажаю вам хіба що терпіння і звісно ж удачі.
-
Обов’язково потрібне приписне, чи можна тільки документи з навчальний закладів надіслати?
-
finance.yahoo.com/news/canada-announces-pilot-programs-support-200000087.html Англійська має бути всього на 4, і достатньо тільки повної закінченої школи
-
А как называется программа?)
-
Супер, дякую за вiдповiдь!
-
требования обычные, как и по другим программам. образование, опыт работы. посмотрите у них на сайте подробнее. но френч должен быть не ниже CLB7 по всем 4 категориям. Это приблизительно крепкий B2. они раз в полгода отбирают из пула EE людей с френчем, баллы намного ниже, чем общий EE
-
А вы когда подались?
-
Хтось робив останні пару місяців валідацію оферу? Скільки по часу пішло?
-
Так за наявності qr коду з резерву
-
Так нібито даватимуть пр по приїзду. А тим хто вже на місці? Або вже подався?
-
да там имени нет как такового. French language proficiency EE draws? это не провинциальная программа, просто из пула EE выборка идет кто с французским минимум 7 по всему и опыт+образование
-
Доброго дня.Скажіть ви вирішили питання про будинок в Україні,внас така сама ситуація,але чоловік дарує мені квартиру ми теж двоє в Канаді.Чи оформили все уже в Україні?
-
І я також не зрозуміла , коли стартує . 17.06 закривається минулий стрім. А цей
12 Jan 2024, 17:45
Post 180752 of 400481
12 minutes ago