PR CUAET
-
Беженство не один иммиграционный консультант не советует Будет отказ А он будет и депортация сразу же
-
підпис закарлючкою. Просто напечатане імя неодноразово повертали (не 100% повертають, але достатньо щоб я не ризикував)
-
А Если в форме где подпись оно дает печатать (другая имм) то там нужно печатать фул нейм потом распечатывать и вручную ставить подпись?
-
На біженство потрібно мати причини по женевській конвенції. Я б не ризикував. Подача = депортація виписується в той же день і відкладена до рішення. Якщо рішення ненативне - 100% депорт. Якщо горить/пече, то краще НьюФаунленд, і через пару місяців подаватися на ПР
-
Син виїхав на початку 5 лютого 2022р. Я ж виїхала 11 березня 2022
-
Друзі, привіт) підкажіть, чи хтось працював з Роксаною Агаджановою(міграційний)?
-
И еще екстра вопрос, вы сталкивались с imm0149 с спецификой Украины?
-
У кого скільки по часу біометрія до файлу підтягалась? Здали місяць тому, але все ще статус «your action is required”. Хоча бачу в самому полу по номеру біометрики, що вже нова, бо до 2034 року, але немає статусу completed. Можливо треба написати на веб-форму?
-
Ну я напечатал, потом распечатал и подписал рукою ибо помню бывают документы где подпись типа кнопочка что создает какие то коды на новой страницы, а тут такого нет
-
2-3тижні, сьогодні дівчина мені сказала в посольстві
-
💯 согласна
-
А не сказали, коли приблизно їх усі внесуть до бази?
-
А чи є сенс оплатити біо при подачі заявки чи це зайве?
-
Скільки часу пройшло після здачі біометрії (коли вам підтвердили PR чи відмовили?)
-
Попробую влезть в это число... И такой экстрим каждый месяц, пока не попадешь....
-
Да можно я платила сразу, и пришел запрос на био, и она оплачена только ждать и дальше ждать
-
І? Що в цьому поганого? Люди хоча б зможуть податись!!
-
Будут открывать по 500 заявок ежемесячно, сильно полегчает?
-
Ось це я сьогодні і читала,а ще до цього думала може дійсно оплатити все разом?я так розумію можна?
-
Если оплатите сразу, не потратите время на дозапрос оплаты и потом ожидание запроса на био, выше писали что оплату потеряли не прикрепили и люди несколько месяцев ждали запрос на био
12 Jan 2024, 17:45
Post 180797 of 385982
3 minutes ago