PR CUAET
-
Я б казав старе, і можна в ужках нове. Там місця багато
-
А вже є хоч один приклад поданих документів по таким вимогам для роботодавців? Я дуже сумніваюсь що мій роботодавець буде згоден на це
-
Але якщо в біографії все чисто, то це просто затримка (хай навіть довга). Ну а якщо знаєте що є проблеми в біографії, то варто вже зараз з адвокатом пропрацьовувати стратегію
-
Выходит, что и я в октябре тоже буду иметь шанс? Хоть бы программа дожила до осени
-
Швидше за все, закриватимуться за один день)) Чи навіть за кілька хвилин
-
Був слот на 10 червня тільки що Отава Дорослий паспорт Вдалось записатись
-
День у день тільки наскільки я розумію
-
Еще доход за предыдущий период укажите, за пределами Канады, по курсу в cad
-
Ще так паршиво вийшло. Моя дружина тільки но отримала піар український за походженням, хотіли на громадянство подаватися і почалася війна. Не встигли. 😣
-
Так, ми подавали, зайвим не буде
-
Таке питання, якщо в серпні не встигаю подати в ліміт місць та вирішую змінити роботу та переїхати, то в наступний раз коли вже знову подаю заявку то краще вже залишатися на роботі цій пока не отримаю відповіді по номінації так? Работу краще не змінювати якщо подався з нею?
-
Не можна приймати участь у двох стрімах Альберти одночасно
-
Що ні? Так а як тоді ?
-
Записалась 🤞🏾🤞🏾🤞🏾
-
Якби так було, я би ще у лютому заповнив))
-
Так
-
Таке питнання, якщо заповнили анкету на Alberta tech pathway, саму початкову анкету, та досі не прийшла відповідь, чи можна паралельно буде приймати участь у «голодних іграх» по новим умовам aos? Дякую
-
Спасибо. Хотя они и переименовали министерство само управление и департамент по сей день находится в стадии ликвидации)) типа еще есть и уже нет
-
Ottawa: Available slots on: 2024-06-10
-
Скажіть чи є там можливість заповнити заявку заздалегідь а засабмітити в саму дату ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 180880 of 390835
3 minutes ago