PR CUAET
-
Пусто
-
Дякую. Є якась спеціальна форма для референса чи він може бути в довільній формі де працедавець пише що я справді на них працював, чим займався, і що це було full time?
-
Наскільки знаю це стосується всього ААІР
-
То можливо то тільки для ЕЕ все ж буде?
-
Референс треба, а офер і референс від теперішнього
-
Бо чек лист ще не оновлений, але вже це оновили для інших відкритих програм (ЕЕ і тд)
-
Зазвичай починаючи від 5 тисяч, а далі в залежності від кількості людей і складності кейсу.
-
дякую А від попереднього достатньо буде копії робочого контракту?
-
Скажіть будь ласка а де ви знайшли про employer declaration form? Я перевірив чек лист але там того немає, плюс до всього він ще тей старий за 2022 рік
-
Цього документу немає у чеклисті, але на нього є посилання у правилах до програми.
-
Ну інше все залишається як є
-
Там нема про роботодавця ж ((
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf
-
Не можу знайти інформацію, якщо подається сімʼя, то 840$ оплата за номінацію - це 840$ на кожного члена сімʼї треба заплатити? Чи тільки 840$ незалежно від складу сімʼї?
-
Если NOC тот же то да
-
Меню налаштувань відправляється в приватний чат
-
/config@GroupHelpBot
-
Ні, я думаю що адвокати в яких все ж таки забирають ліцензію за халатність - це винятки
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка: подав на продовження ворк перміту, його одобрили, але самого документа немає більше 5 тижнів, такі випадки бувають?
-
Немає,але це доказ,що дитина тут живе
12 Jan 2024, 17:45
Post 181059 of 389556
3 minutes ago