PR CUAET
-
Ви маєте бути за одним ноком до отримання ПР.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно робити евалюацію диплому high school, коли людина не є основним аплікантом (spouse)? Для контексту: - основній аплікант: магістр; евалюація WES зроблена; - spouse: тільки high school диплом
-
Скажіть будь ласка, якщо подати документи на AOS , можна відразу після подачі документів змінити роботу (інший NOC)
-
Треба бути найманим працівником. І для професії сантехніка, здається треба мати ліцензію.
-
Есть тут эксперты по поводу обновлений ? как будут набираться эти 400 заявок в месяц ? В день открытия программы и последующие определенные указанные дни и затем закрываться ? Или просто можно будет заходить на сайт и подаваться в любое время , а отбор они будут делать уже потом в порядке очереди поданных заявок?
-
Це ж США..
-
Там нет формы декларации
-
Підскажіть це цю форму потрібно щоб роботодавець заповнив?
-
Добрий вечір, хто підкаже NOK за спеціальністю Busser це Food and Beverage
-
Маю Fixed Term Contract Хтось розбирається в цьому? Працюю кухарем. В минулому році відпрацювала 1100 годин, контракт постійно продовжують на рік. Якщо я правильно зрозуміла то треба змінювати роботу бо для AOS такий контракт не підходить? Дякую 🫶🏼
-
😞 Дякую!
-
Я отримала через 2 тижні. Там можна якось подати заяву на відновлення вп.
-
www.alberta.ca/job-offer-and-employer-requirements
-
Ну скільки разів ще це написати?)
-
Там треба переходити на Альбертівський сайт. Якщо не підводить памʼять: зареєстрована в Альберті, мінімум 400000 дол річний дохід, і мінімум троє найманих працівників, якщо менше, то в залежності від кількості років на ринку.
-
Апрентіс нє?
-
Якщо помаранчевий є, то треба ліцензія. Без неї не приймуть.
-
Да я находила Но я не делала скрин 🤓 щас поищу по новой
-
Може взагалі бути без дати закінчення ( в мене такий)
-
Може мається на увазі саме recognized тобто шось типу офіційне, тобто просто досвід і без бумажок не підходить а ліцензія чи навчання підходить
12 Jan 2024, 17:45
Post 181144 of 396865
less than a minute ago