PR CUAET
-
Спробуйте через дію, вони нічим не відрізняються
-
нормальні, тільки не для тих хто на нолях приїхав і тут на мінімалку працює і все зразу за оренду віддає, а ще дітей треба піднімати
-
Скажіть, будь ласка, достатньо буде 2х дипломів бакалавра і магістра чи обовʼязково мають бути атестати зі школи?
-
Так, в анкеті там треба буде це заповнити і це займає багато часу. То ж краще одразу виписати по датам підряд адреси
-
Це на провінційному вже ?
-
Ще всі, хто хоче подаватись 11 червня, то одразу підготуйте усі адреси, де ви проживали за останні 10 років. Також де ви навчались, починаючи з молодших класів.
-
youtu.be/Juzm4HeZ2oI?si=_qYq0j5HvvI-c90U
-
Немае такого
-
Здавала 29.05, а результати прийшли 1.06
-
Зараз можу знайти відео, по якому я заповнювала анкету і там можна її повністю продивитись (якщо нічого там не поміняється)
-
Там все інше буде просто натискати так чи ні і в подібному форматі)
-
Ніби біометрія яку ми вже здавали до приїзду в Канаду діє 10 років, чи я помиляюсь?
-
Бо я отримала номінацію вже 🫢
-
Чи ви думаєте що загрузите документи і все
-
Це буде в анкеті
-
Залежить. Я наприклад збираюся подавати десь від чотирьох до шести заявок одночасно. В ідеалі буду пробувати подати два кола. Тобто потенційно 10-12 заявок. Зі своєї сторони я роблю табличку яка один в один відповідає порталу, повністю заповнюють всю інформацію разом з клієнтом. І потім одночасно 5-6 людей на 5-6 комп'ютерах це все набирають
-
я вважав що це радше для федерального рівня, досить дивно чому це провінція питає
-
Якщо професія і відповідно нок одні і ті самі то підходить
-
Чи пройде по АОS employment letter в якому зазначені дати, позиція, та зарплата, і якщо він підписаний бухгалтером, а не керівником. Там немає годин тільки зазначено фул тайм, також там не зазначені обов'язки. У мене є всі пейстаби. Це з попередньої роботи не з нинішньої, треба зарахувати досвід. Дякую
-
Есть контракт во первых, во вторых pay чеки
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago