PR CUAET
-
так це по АОС, а що по Tech pathway - така сама анкета? Зараз з сайту прибрали все, цікаво що буде 11 червня
-
@OstapBosak Скажіть будь ласка чи я правильно розумію. Якщо в мене part time, але щотижня більше 30 годин та сама спеціальність що була в Україні (більше 10 років) то я можу подаватись на програму?
-
Треба буде заповнювати заявку кожного разу наново? І не можна буде зберегти в чорновик і оплатити до відкриття в тей день?
-
Так
-
Це новий підхід для Альберта але зовсім не новий для еміграції. Ми в такі ігри вже роками бавимся :)
-
Думаю що так, адже бухгалтер може виконувати обовʼязки HR, а HR може підписувати це)
-
Привіт,порадьте хорошого репетитора по підготовці до CELPIP,який дійсно допомагає в підготовці до здачі !Наперед вдячна .
-
Я намагаюсь отримати нормальний але не впевнений чи зможу, чи варто розраховувати на такий досвід чи вдасться його підтвердити ?
-
Але тут буде питання не тільки швидкості а і в тому чи витримає система. Переважно подібні подачі закінчується тим що все висить і треба п'ять раз все перенабирати
-
Тільки для основного заявника
-
Ще туди ж переклади
-
Без хоча б шкільної освіти податися не вийде
-
В четверг п2 , сегодня екорп
-
Якщо при цьому є пропозиція про роботу на фултайм то так
-
Наче тільки найвищий рівень освіти
-
Думаю наново, але побачимо
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, бо думки дуже різняться. Треба для AOS (відповідно для переліку документів на сайті) підгружати сертифіковані переклади документів про освіту: атестат+додаток, бакалавр+додаток, спеціаліст+додаток та евалюацію вищого рівня. освіти ? Дякую
-
Дякую
-
Має підійти
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-authorization-spouse-dependants-information-form.pdf
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago