PR CUAET
-
Я на днях посвятив декілька годин на те, щоб подивитись скільки озброєння є в НАТО і скажу так, 5 % того, що є тільки в Європі хватило б і на 91 рік і ще Кубань в додаток. Якщо б ₚашка реально вписалась би в війну з НАТО, то іншого варіанту, як мацква за 3 дня реально не бачу. Тому не вірю, що громадяни інших країн будуть гинути. Бідні країни Європи платять по своєму, а Україна як на мене це просто країна яку вирішили принести в жертву капіталам
-
Впринципі не дуже там і багато інформації я так зрозумів ))
-
Всім привіт ! Шукаю репетитора який готую по CELPIP !!! Будь ласка в приватні ! Дякую !
-
Мені так само там дали письмову відповідь на почту
-
Будь-якою
-
Кто помнит оплата там кредиткой или дебеткой?
-
Підкажіть хто робив довідку про несудимість із Франції Як довго Чекали на лист на імеіл після реєстрації заявки ?)
-
На рахунок необхідності нотаріуса, то як на мене краще перестрахувантись. Ось інфо з сайту IRCC:
-
Ну то писала людина якої і відмовили, молоде подружжя без дітей. А ось ваші знайомі вони можуть і отримують, але хтось хто дійсно потребував цієї програми отримає відмову, ну як та жінка з дитиною.
-
Відкриваєте чат Gpt розписуєте йому що це для імміграційного офіцера Канади мотиваційний лист, викладаєте свої факти, чим більше напишете сюжету тим краще він Вам скомпонує на англійській
-
Отримав переклад свідоцтва про народження з нотаріальним завірянням за 2 дні. Дякую @Margo2145 за якісну роботу
-
Чи хтось працював зі стафінг агенціями? Чи просили ви в них референс лист чи у фірми на яку працювали?
-
Вариант ничьи. Как в футболе в отборочных матчах. Для того, чтобы пройти дальше нужно чтобы другие вничью сыграли
-
Нам дають зброю як їжу нашим військовополоненим - так, аби не помер.
-
@OstapBosak скажіть, будь ласка, якщо в компанії відбудеться реорганізація після 11 червня, але моя позиція не змінюється чи потрібно мені перепідписувати контракт чи можна зі старим? Після реорганізації я буду в іншому відділі
-
Вітаю, а яка ціна за справку про несудимість і переклад для подачі на піар?
-
Так і я про те, що не всі реально мають підстави, як то було до GUAET, є велика кільсть реклами зараз, і багато хто йде бо невдало в провінцюю потрапили і там високі вимоги, або просто думають так легше, і це велика частка...в кожного свій шлях, але дуже шкода що та жінка отримала відмову, а якесь молоде подружжя має більше грошей на послуги і отримали апрув, але шо ми можемо з цим зробити...🤷♀️
-
Привіт. Тут розміщуємо тільки актуальні та перевірені вакансії. При наявності таких прохання писати мені або модераторам. Давайте допомагати один одному!
-
Digital Marketing Manager IntlTech - це маркетингова компанія, яка ставить перед собою завдання змінити поточний ринок веб-розробки та цифрового маркетингу в США. Ми - міжнародна компанія, що постійно зростає та розвивається. Знання маркетингових тенденцій як у Північній Америці, так і в Європі дозволяє нам поєднувати міжнародні маркетингові підходи з нашою креативністю та допомагати нашим клієнтам досягати успіху на глобальному рівні. Як Digital Marketing Manager ви будете мати ключову роль у формуванні та виконанні наших стратегічних маркетингових планів, керуючи різноманітним спектром маркетингових заходів, включаючи цифрові кампанії та створення контенту. Якщо ви творчо мислите, використовуєте аналітичні навички та ефективно керуєте - ця роль може бути ідеальною для вас! ВАШІ ПОВСЯКДЕННІ ЗАДАЧІ: • Реалізація комплексних стратегій маркетингу та комунікації з різними медіа-каналами відповідно до бізнес-цілей кожного клієнта. • Управління та оптимізація операційної діяльності маркетингового відділу, включаючи: рекламні кампанії, створення контенту та ін. • Адаптація/перегляд тактики/стратегії на основі аналітики даних про динаміку проектів та кампаній. • Керування створенням та поширення різних маркетингових матеріалів, забезпечення розробки ефективного повідомлення та максимального впливу. • Моніторинг та аналіз ринкових тенденцій та конкурентів для виявлення викликів та можливостей. • Розуміння сегмента ринку, в якому ми працюємо, та того, що шукають наші клієнти. • Управління та мотивація команди для максимізації продуктивності та досягнення поставлених бізнес цілей з членами команди маркетингу та ІТ. • Втілення основних цінностей та внесення вкладу через зворотній зв'язок, пропозиції та ідеї для успіху компанії. • Інші обов'язки, які можуть виникнути. ЧОГО МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС: • Мінімум 5 років досвіду у маркетинг менеджменті/перфоманс маркетингу або суміжній галузі. • Успішний досвід у розробці та впровадженні стратегій генерації лідів для B2B та B2C, які забезпечують зростання бізнесу. • Лідерські якості по роботі з командою. • Відмінні письмові та усні комунікаційні навички (українська та мінімум рівень англійської мови В1) • Глибокі знання генерації лідів, перфоманс маркетингу, партнерського маркетингу, e-mail маркетингу, PPC, SMM, загальних тенденцій маркетингу та інструментів тощо. • Орієнтація на результат, ініціативність, здатність надихати та заряджати енергією людей навколо себе. ЩО МИ ПРОПОНУЄМО ВАМ: • Конкурентоспроможна заробітна плата • Стабільний графік роботи • Комфортний офіс • Оплачувана відпустка • Внутрішні можливості кар'єрного зростання • Оплачувані конференції, сертифікації, навчання в Вашій спеціальності • Дружня та крута команда intltech.com/ Якщо Ви хочете доповнити нашу дружну команду, надсилайте своє резюме на пошту: jobs@intltech.com
-
Хто знає, які документи вимагають зараз від чоловіків, при відборі довідки про несудимість (Торонто) ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 182058 of 395822
about a minute ago