PR CUAET
-
@OstapBosak скажіть, будь ласка, якщо в компанії відбудеться реорганізація після 11 червня, але моя позиція не змінюється чи потрібно мені перепідписувати контракт чи можна зі старим? Після реорганізації я буду в іншому відділі
-
Вітаю, а яка ціна за справку про несудимість і переклад для подачі на піар?
-
Так і я про те, що не всі реально мають підстави, як то було до GUAET, є велика кільсть реклами зараз, і багато хто йде бо невдало в провінцюю потрапили і там високі вимоги, або просто думають так легше, і це велика частка...в кожного свій шлях, але дуже шкода що та жінка отримала відмову, а якесь молоде подружжя має більше грошей на послуги і отримали апрув, але шо ми можемо з цим зробити...🤷♀️
-
Привіт. Тут розміщуємо тільки актуальні та перевірені вакансії. При наявності таких прохання писати мені або модераторам. Давайте допомагати один одному!
-
Digital Marketing Manager IntlTech - це маркетингова компанія, яка ставить перед собою завдання змінити поточний ринок веб-розробки та цифрового маркетингу в США. Ми - міжнародна компанія, що постійно зростає та розвивається. Знання маркетингових тенденцій як у Північній Америці, так і в Європі дозволяє нам поєднувати міжнародні маркетингові підходи з нашою креативністю та допомагати нашим клієнтам досягати успіху на глобальному рівні. Як Digital Marketing Manager ви будете мати ключову роль у формуванні та виконанні наших стратегічних маркетингових планів, керуючи різноманітним спектром маркетингових заходів, включаючи цифрові кампанії та створення контенту. Якщо ви творчо мислите, використовуєте аналітичні навички та ефективно керуєте - ця роль може бути ідеальною для вас! ВАШІ ПОВСЯКДЕННІ ЗАДАЧІ: • Реалізація комплексних стратегій маркетингу та комунікації з різними медіа-каналами відповідно до бізнес-цілей кожного клієнта. • Управління та оптимізація операційної діяльності маркетингового відділу, включаючи: рекламні кампанії, створення контенту та ін. • Адаптація/перегляд тактики/стратегії на основі аналітики даних про динаміку проектів та кампаній. • Керування створенням та поширення різних маркетингових матеріалів, забезпечення розробки ефективного повідомлення та максимального впливу. • Моніторинг та аналіз ринкових тенденцій та конкурентів для виявлення викликів та можливостей. • Розуміння сегмента ринку, в якому ми працюємо, та того, що шукають наші клієнти. • Управління та мотивація команди для максимізації продуктивності та досягнення поставлених бізнес цілей з членами команди маркетингу та ІТ. • Втілення основних цінностей та внесення вкладу через зворотній зв'язок, пропозиції та ідеї для успіху компанії. • Інші обов'язки, які можуть виникнути. ЧОГО МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС: • Мінімум 5 років досвіду у маркетинг менеджменті/перфоманс маркетингу або суміжній галузі. • Успішний досвід у розробці та впровадженні стратегій генерації лідів для B2B та B2C, які забезпечують зростання бізнесу. • Лідерські якості по роботі з командою. • Відмінні письмові та усні комунікаційні навички (українська та мінімум рівень англійської мови В1) • Глибокі знання генерації лідів, перфоманс маркетингу, партнерського маркетингу, e-mail маркетингу, PPC, SMM, загальних тенденцій маркетингу та інструментів тощо. • Орієнтація на результат, ініціативність, здатність надихати та заряджати енергією людей навколо себе. ЩО МИ ПРОПОНУЄМО ВАМ: • Конкурентоспроможна заробітна плата • Стабільний графік роботи • Комфортний офіс • Оплачувана відпустка • Внутрішні можливості кар'єрного зростання • Оплачувані конференції, сертифікації, навчання в Вашій спеціальності • Дружня та крута команда intltech.com/ Якщо Ви хочете доповнити нашу дружну команду, надсилайте своє резюме на пошту: jobs@intltech.com
-
Хто знає, які документи вимагають зараз від чоловіків, при відборі довідки про несудимість (Торонто) ?
-
Добрий день. Чи правильно я розумію, що Income Tax Return це не NOA? Де я можу знайти форму Income Tax Return 2023? В особистому кабінеті CRA знайшла лише NOA
-
Просто не дуже хотілось рос посилання залишати 😅😅
-
Извините, если вы это не понимаете, думаю вам нужно изучить все этапы подачи на пр. Так как что б вам не ответили - вы не поймете
-
toronto.kdmid.ru/ru/consular-functions/spravka-ob-otsutstvii-nalichii-sudimost/ ось є консульство в Торонто і там можна зробити самому поштою
-
@prollyy Питання як до модератора: У мене є контактні дані російської компанії для довідки про несудимість для Наталі вище. Чи можна їх тут опублікувати? Там є посилання на сайт - не хочу, щоб мене заблокували за рекламу.
-
Я ось дізналися ,що орендарі бейсманту у вчителькі молодшої дитини подалися пізніше нас і вже с картками. Він працюю тут ,вона не може знайти роботу (працюю віддалено в Україні) ,дітей нема,молоді і це не завадило отримати ПР по цій програмі) Провінція-Онтаріо.
-
Ірина, дуже дякую вам за допомогу!!!!🧡
-
Добрий день! Ми можемо Вам з цим допомогти. Запис на консультацію з бухгалтером за посиланням нижче: taxcanada.accountant/ua/contact-2/
-
Привет всем, вопрос один и тот же) те кто оформил паспорта еще до принятия закона выдают вообще? Потому что уже слышал, что оформить уже точно нельзя
-
Це залежить від провінції в якій працюватимете, від виду вашої діяльності.
-
Привет всем, вопрос один и тот же) те кто оформил паспорта еще до принятия закона выдают вообще? Потому что уже слышал, что оформить уже точно нельзя
-
Краще зателефонуйте в CRA. Найкраще телефонувати вранці орієнтовно в 7:00 год.
-
Оформляла паспорт 27.03 в Оттаве, оставила конверт Canada post. 11.04 был готов. 29.05 получен дип.установою. Сегодня получила конверт.
-
Катя , дуже вам вдячна за бажання допомогти! Я сподіваюся, що вийде замовити та отримати через консульство у Торонто! Гарного вам дня! 💙
12 Jan 2024, 17:45
Post 182072 of 399212
3 minutes ago