PR CUAET
-
Ні,ми ще не замовляли.
-
У нас final design ще з 21 березня. Порталу нема. Телефонували двічі і все ще чекаємо
-
Так подовжити - лише штамп поставити)
-
Вибачте, чекаю вибірку по healthcare, остання була в лютому. Чи я правильно розумію що тепер їх можуть не проводити після 24.04?
-
Питання по заявці на провінційному рівні (AOS). Там де всі адреси за якими проживав з 18 ліття або останні 10 років що є найбільш останнім. Чи мається це на увазі (якщо мені напр 40) то з 18 років? Дуже дякую!
-
Якщо можна,то напишіть і мені про довідку про не судимість з раші.
-
Сьогодні питала в консула в Едмонтоні,чи зможу забрати сина паспорт в 17 р.Казав ніяких проблем забрати до 18 р нема.
-
Главное в формах в этом чистосердечно признаться, а не скрыть информацию. Если скроете информацию, то могут сделать бан и misrepresentation
-
Прям від щирого серця Вам Дякую 🥰🌸❤️
-
Дякую, ох мені тепер лише чекати 🤓
-
Якій чат Gpt ? Підкажить що це ?
-
Перевірила у кабінеті. У нас approved на 3 роки, до березня 2027. Подавалися 18 березня, теперишній спливає 2 липня 2024.
-
Теж прийшов лист про біометрію на маму, їй не потрібно було раніше, бо вік вище порогу. От теж дивуюсь, зараз же це ніби платно?
-
Також дуже попрошу хоч якийсь зразок Job Offer, власник салону в шоці, ніколи такого не робили, а я боюсь зробити щось не так, 840$ все ж таки🥺😬 Те що дали зовсім на job offer не схоже🙈
-
Спасибо 🙏 А вы сколько уже ждали к этому времени?
-
Тобто якщо 10 років назад вам було меньше 18 років, то з 18 треба заповнювати.
-
Якщо вам 40 років, то з 30 років. Якщо наприклад вам 22, то з 18.
-
ca.indeed.com/hire/c/info/job-offer-letter-format?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw9vqyBhCKARIsAIIcLMG8jbOJKAs3jYna0zpPFWLffZxfHPvf0z9qQTa38SwtXsLZ5WJK0xoaAlxvEALw_wcB&aceid=&gclsrc=aw.ds
-
В Едмонтоне зайняло в мене 5 хвилин
-
Обновление произошло только что. Мне продлили до 31 мая 2027 года
12 Jan 2024, 17:45
Post 182487 of 402125
about a minute ago